Kana Collection Namsteri -pussukka

_KC-NAMS1_1.jpg
_KC-NAMS1_2.jpg
_KC-NAMS1_3.jpg
39,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: KC-NAMS1
Loppuunmyyty
Kana Collection Namsteri - säilöö kaiken kuin hamsteri. Kaiken tarpeellisen säilövä pussukka lenkkeilyyn ja namikoulutukseen! Suunnittelija Kanan päästä pingahtanut huikea lenkkibägi on kaikki, mitä voit lenkillä tarvita! Namit saat nopsasti käteen ylimmästä sisätaskusta. Rahat, kortit, avaimet, bussilippu, nenäliinat sun muut kulkevat namitaskun alla olevissa lokeroissa. Puhelimelle on ihan oma taskunsa Namsterin takapuolella ja kakkapusseja saat varastoitua kymmenittäin niille erikseen suunniteltuun säiliöön. Voimakastehoinen 3M Scotchlite -heijastin on Namsterin vakiovaruste ja sitä löytyy sekä pussukkaosan etupuolelta että säädettävästä olkahihnasta. Mitat: n. 19 x 24 cm.

Kana Collection Namsteri - säilöö kaiken kuin hamsteri. Kaiken tarpeellisen säilövä pussukka lenkkeilyyn ja namikoulutukseen!

Suunnittelija Kanan päästä pingahtanut huikea lenkkibägi on kaikki, mitä voit lenkillä tarvita! Namit saat nopsasti käteen ylimmästä sisätaskusta. Rahat, kortit, avaimet, bussilippu, nenäliinat sun muut kulkevat namitaskun alla olevissa lokeroissa. Puhelimelle on ihan oma taskunsa Namsterin takapuolella ja kakkapusseja saat varastoitua kymmenittäin niille erikseen suunniteltuun säiliöön. Voimakastehoinen 3M Scotchlite -heijastin on Namsterin vakiovaruste ja sitä löytyy sekä pussukkaosan etupuolelta että säädettävästä olkahihnasta.

Namsterin voi kiinnittää vyölle takapuolella olevien lenkkien ansiosta. Lisäksi sivulla on rinkula, johon voi halutessaan ripustaa vaikkapa vilkun pimeällä.

Sisämateriaali on vedenpitävää Enstexiä. Päällyskangas on puuvillaa.

Läpässä nepparikiinnitys.

Mitat: n. 19 x 24 cm.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi