Koiran fleecetossut Finnero Halla, Harmaa

_60110M_1.jpg
_60110M_2.jpg
_60110M_3.jpg
alk. 19,80 €
(sis. alv 24%)
 Valitse koko
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
Koiran fleecetossut Finnero Halla, Harmaa. Tuula Pekkalan jo Topcanisille aikoinaan suunnitellut HALLA-tossut ovat olleet jo useamman talven ajan supersuosittuja. Tossuja on paranneltu vieläkin paremmiksi mm. uusi materiaali on pehmeämpi ja laadukkaampi fleece. Tossujen edessä oleva halkio helpottaa tossujen pukemista ja suunnittelijamme Tuula on halunnut mukavoittaa vielä pukemista, niimpä hän lisäsi tossun yläosaan tarrakiinnityksen. Pohjamateriaalina tossuissa on notkea, veden- sekä pakkasen kestävä liukuestemateriaali. Väri: harmaa. Paketissa 4 kpl tossuja.

Koiran fleecetossut Finnero Halla, Harmaa. Tuula Pekkalan jo Topcanisille aikoinaan suunnitellut HALLA-tossut ovat olleet jo useamman talven ajan supersuosittuja. Tossuja on paranneltu vieläkin paremmiksi mm. uusi materiaali on pehmeämpi ja laadukkaampi fleece. Tossujen edessä oleva halkio helpottaa tossujen pukemista ja suunnittelijamme Tuula on halunnut mukavoittaa vielä pukemista, niimpä hän lisäsi tossun yläosaan tarrakiinnityksen. Pohjamateriaalina tossuissa on notkea, veden- sekä pakkasen kestävä liukuestemateriaali.

- estää lumen paakkuuntumisen turkkiin ja karvoihin anturoiden välissä
- suojaa anturoiden pakkashalkeamilta, tiesuolalta ja kylmyydeltä
- lämmittää tassuja

Väri: harmaa

Paketissa 4 kpl tossuja

VINKKI: Pukiessasi koirallesi tossuja ensimmäistä kertaa, hän saattaa nostella hassusti jalkojaan ja loikkia. Älä naura koirallesi! Mielensäpahoittaneelle lemmikillesi tossujen pukeminen seuraavalla kerralla voi olla hankalampaa kuin kauniisti kehutulle lemmikillesi.

Huomioithan, että liian terävät tai pitkät kynnet koiralla voivat rikkoa tossun.

MITTAUSOHJE
Mittaa tarkasti koirasi tassujen koko ja vertaa niitä tossun mittoihin ennen tilausta! Helpota tassujen mittausta asettamalla koiran tassu lattialla olevan paperin päälle ja piirrä kynällä tassujen reunaviivat paperiin. Huolehdi ennen mittojen piirtämistä, että koira seisoo tassujen päällä koko painollaan. Mittaa paperille piirretystä tassujen kuvista etu- ja takatassujen mitat ja vertaa niitä tossujen mittoihin!  

Katso Mittausohjekuva
A) Tassun leveys: mittaa anturoiden leveimmältä kohdalta. Tossun sauma ei saa jäädä painamaan tassua.
B) Tassun pituus: mittaa pituusmitta anturasta kynsiin asti.
C) Tassun ympärys: mittaa koko tassun ympäri sivuttain korkeimmasta kohtaa. 

 

 Koko Pohjan leveysPohjan pituusTassun ympärysmittaVarren ympärysmittaRotusuositus 
  XS3,5 cm6,5 cm10,5 cm11,5 cmBichon Frisé, Kääpiövillakoira, Mäyräkoira 
  S4 cm8 cm12,5 cm14 cmBeagle, Cockerspanieli, Ranskanbuldoggi 
  M5 cm9 cm14 cm17 cmBordercollie, Bokseri, Corgi, Dalmatienkoira 
  L6 cm12 cm20 cm22 cmBulldoggi, Doberman, Saksanpaimenkoira 
  XL9 cm14 cm28 cm28 cmBullmastiffi, Rotweiler, St Bernard 
       

  

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi