Koiran Liukuestesukat PetitLine Suzi

_PL0647M_1.jpg
_PL0647M_2.jpg
_PL0647M_3.jpg
alk. 5,90 €
(sis. alv 24%)
Myynnissä vain myymälässämme
Koiran Liukuestesukat PetitLine Suzi. Tiheäsilmukkaiset sukat, joiden alaosassa kestävä ja luistamaton  nitrillipinnoite. Joustava materiaali, helpot riisua ja pukea. Hyvin istuvat! Sukat ovat nitrillipinnoitteen alueelta vesitiiviit. Mukana irralliset, tarralla kiinnitettävät kiristyslenkit. Pakkauksessa kaksi sukkaa. Väri harmaa/musta. Saatavana neljä eri kokoa, S-XL.

Koiran Liukuestesukat PetitLine Suzi. Tiheäsilmukkaiset sukat, joiden alaosassa kestävä ja luistamaton  nitrillipinnoite. Joustava materiaali, helpot riisua ja pukea. Hyvin istuvat! Sukat ovat nitrillipinnoitteen alueelta vesitiiviit. Mukana irralliset,  tarralla kiinnitettävät kiristyslenkit. Pakkauksessa kaksi sukkaa. Väri harmaa/musta.

          Saatavana neljä eri kokoa, S-XL. 
  • S: tassuosan koko venyttämättä 3 cm (leveys) x 3 cm, sukan kokonaispituus 9 cm.
  • M: tassuosan koko venyttämättä 4 cm (leveys) x 3,5 cm, sukan kokonaispituus 10 cm.
  • L: tassuosan koko venyttämättä 5 cm (leveys) x 4 cm, sukan kokonaispituus 12 cm.
  • XL: tassuosan koko venyttämättä 6 cm (leveys) x 5 cm, sukan kokonaispituus 14 cm.

MITTAUSOHJE 
Mittaa tarkasti koirasi tassujen koko ja vertaa niitä tossun mittoihin. Helpota tassujen mittausta asettamalla koiran tassu lattialla olevan paperin päälle ja piirrä kynällä tassujen reunaviivat paperiin. Huolehdi ennen mittojen piirtämistä, että koira seisoo tassujen päällä koko painollaan. Mittaa paperille piirretystä tassujen kuvista etu- ja takatassujen mitat ja vertaa niitä sukkien mittoihin!    

 

 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi
Lisätiedot
  • Koko: S