Koiran märkäruoka Adult, Lammas

KoiranmarkaruokaAdultLammas_02-6952001_1.jpg
1,25 €
(sis. alv 14%)
Tuotekoodi: 02-6952001
Loppuunmyyty
James Wellbeloved Wet Food Lamb with Rice 150g. Täysipainoinen ja hypoallerginen märkäruoka aikuisille koirille. James Wellbeloved märkäruuat on valmistettu yhtä tiukkojen vaatimusten mukaan kuin kuivaruuatkin.

James Wellbeloved Wet Food Lamb with Rice 150g
Lammas - Riisi

Täysipainoinen ja hypoallerginen märkäruoka aikuisille koirille. James Wellbeloved märkäruuat on valmistettu yhtä tiukkojen vaatimusten mukaan kuin kuivaruuatkin. Voit olla varma, että James Wellbeloved ruuilla ruokit koiraasi maukkaalla ja terveellisellä ruualla. Valikoidun valkuaisainelähteen lampaan ja valikoitujen helposti sulavien hiilihydraattilähteiden riisin ja vihanneksien ansioista ruoka on erinomainen ravinnonlähde koirille. Lisäksi ruokaan on lisätty sinimailasta, merilevää ja pellavansiemeniä, jotka edistävät ruuansulatusta ja rauhoittavat ihonkutinaa. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

James Wellbeloved - Palkittu ruoka, Product Awards Winner (jo 6 peräkkäistä voittoa)!
James Wellbeloved kuiva- ja märkäruuat ovat hypoallergisia (allergiatestattu), sillä jokaisessa tuotteessa on rajattu raaka-ainepohja, jolla vältetään allergisia reaktioita. James Wellbeloved on ylpeä erittäin puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, jotka ovat tarkkaan merkattu myös pakkauksiin. Näin voit olla varma siitä, että tiedät mitä lemmikkisi syö. James Wellbeloved sopii herkille ja allergisillekin koirille. Auttaa erityisesti kutinasta, ja ihon punoituksesta kärsiviä sekä herkkävatsaisia koiria.

Koostumus: 
Lampaanliha (28.5%), riisi (10.5%) herne (4%), porkkana (4%), sokerijuurikas, auringonkukkaöljy, kalsiumkarbonaatti, pellavaöljy, natriumkloridi, alfalfa (sinimailasjauho), merilevä, tomaattijauhe.

Lisäaineet (kg:ssa):
Vitamiinit: E671/D3-vitamiini (150iu). Hivenaineet: E1/rauta (10mg), E2/jodi (0.37mg), E5/mangaani (5.6mg), E6/sinkki (45mg).

Ravintoaineet:
Kosteus 82%, proteiinia 6.0%, raakakuitu 0,5%, rasvapitoisuus 4,0%, tuhkapitoisuus 1,2%

LAADUN HYÖDYT
Puhtaus - valmistettu luonnon aineosista, joihin on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita
Maukas - erittäin tykätty ja maistuva märkäkoiranruoka
Hypoallerginen – allergiatestattu, ihanteellinen koiran iholle tai herkälle ruoansulatukselle
Vain yksi proteiinin lähde - allergioiden pois sulkeminen on helpompaa
Ei allergisoivia aineita - ei naudanlihaa, sianlihaa, soijaa, vehnää, munia, maitotuotteita
Säilöntäaineeton - ei sisällä keinotekoisia värejä, makuja tai säilöntäaineita

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi