Koiran Neopreeni Tossut PetitLine Musta

_PL2008_1.jpg
_PL2008_2.jpg
_PL2008_3.jpg
alk. 12,50 €
(sis. alv 24%)
Myynnissä vain myymälässämme
Koiran Neopreeni Tossut PetitLine Musta. Kestävät ja laadukkaat koiran kumipohjalliset neopreeni tossut. Tossut suojaavat hyvin koiran tassuja lumelta, jäältä, suolalta, kosteudelta ja kylmyydeltä. Tossujen neoreenikangas pitää koiran tassut kuivana kovassakin menossa. Tossuissa on tukeva ja kestävä sekä hyvän pitoa antava kumipohja. Tossuissa on pitävä tarranauhakiinnitys. Pakkauksessa on tossuja 2kpl.

Koiran Neopreeni Tossut PetitLine Musta. Kestävät ja laadukkaat koiran kumipohjalliset neopreeni tossut. Tossut suojaavat hyvin koiran tassuja lumelta, jäältä, suolalta, kosteudelta ja kylmyydeltä. Tossujen neoreenikangas pitää koiran tassut kuivana kovassakin menossa. Tossuissa on tukeva ja kestävä sekä hyvän pitoa antava kumipohja. Tossuissa on pitävä tarranauhakiinnitys.

Pakkauksessa on tossuja 2kpl.


MITTAUSOHJE
Mittaa tarkasti koirasi tassujen koko ja vertaa niitä tossun mittoihin. Helpota tassujen mittausta asettamalla koiran tassu lattialla olevan paperin päälle ja piirrä kynällä tassujen reunaviivat paperiin. Huolehdi ennen mittojen piirtämistä, että koira seisoo tassujen päällä koko painollaan. Mittaa paperille piirretystä tassujen kuvista etu- ja takatassujen mitat ja vertaa niitä tossujen mittoihin!  


Katso Mittausohjekuva
A) Tassun leveys: mittaa anturoiden leveimmältä kohdalta. Tossun sauma ei saa jäädä painamaan tassua.
B) Tassun pituus: mittaa pituusmitta anturasta kynsiin asti.


TOSSUJEN MITAT:
Koko XXS: tassun leveys (A) 4cm ja pituus (B) 5cm
Koko XS: tassun leveys (A) 4.5cm ja pituus (B) 6cm
Koko S: tassun leveys (A) 5cm ja pituus (B) 6.5cm
Koko M: tassun leveys (A) 6cm ja pituus (B) 7cm
Koko L: tassun leveys (A) 6,5cm ja pituus (B) 8cm
Koko XL: tassun leveys (A) 7cm ja pituus (B)  9cm

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi
Lisätiedot
  • Koko: XXS