Koiran toppamantteli Hansbo Event Basic

KoirantoppamantteliHansboEventBasic_422263M_1.jpg
KoirantoppamantteliHansboEventBasic_422263M_2.jpg
KoirantoppamantteliHansboEventBasic_422263M_3.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 8 €
21,90 €
-27%
Ovh. 29,90 €
(sis. alv 24%)
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse pituus, koko
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
Koiran toppamantteli Hansbo Event Basic. Koiran toppamantteli Event Plus Basic. Laadukas, hengittävä sekä veden- ja tuulenpitävä Hansbo toppamantteli koiralle. Päällyskangas on kestävää 600 D Ripstop- kangasta, jonka vedenkestävyys on 2000 mm ja hengittävyys 2000 mvt. Sisäsävuoressa lämmin fleecekangas (300g) sekä paksu vanutäyte (150g). Takajalkojen ympäri pujotettavat kuminauhalenkit pitävät manttelin hyvin paikallaan. Päällä heijastava Hansbo logo sekä heijastinnauhat sivuilla ja edessä. Manttelissa on säädettävä solkikiinnitys ja tarranauhat. Kaula-aukossa joustava kiristysremmi sekä taluttimen läpivientiaukko.

Koiran toppamantteli Event Plus Basic. Laadukas, hengittävä sekä veden- ja tuulenpitävä Hansbo toppamantteli koiralle. Päällyskangas on kestävää 600 D Ripstop- kangasta, jonka vedenkestävyys on 2000 mm ja hengittävyys 2000 mvt. Sisäsävuoressa lämmin fleecekangas (300g) sekä paksu vanutäyte (150g). Takajalkojen ympäri pujotettavat kuminauhalenkit pitävät manttelin hyvin paikallaan. Päällä heijastava Hansbo logo sekä heijastinnauhat sivuilla ja edessä. Manttelissa on säädettävä solkikiinnitys ja tarranauhat. Kaula-aukossa joustava kiristysremmi sekä taluttimen läpivientiaukko.

Väri
Musa-vihreä-ruskea.

Pesuohje
Voidaan pestä 40 asteessa, ilman huuhteluainetta. Käytä vain mietoja pesuaineita.

Pukeminen
Mantteli pujotetaan koiran pään yli ja kiinnitetään vatsaläpällä selänpäälle. Vatsaläpän ympärysmitta on säädettävissä. Manttelissa on lyhyt kaulus ja kaula-aukkoa voi säätää joustavalla kiristysremmillä.

Selän pituuden mittaus
Koiran seistessä tasaisella maalla mittaa mittanauhalla koiran selän pituus säkästä (noin kaulapannan kohdasta) hännän tyveen. Tarkasta mitta muutaman kerran. Vaatteet on mitoitettu 5cm välein, joten valitse koirasi mittaa vastaava lähin kokonumero.

Suhteuta mitoitusta myos koirasi rakenteen mukaisesti. Esimerkiksi rintavalle koiralle kannattaa valita hieman väljempi koko, koska rintavuus vie vaatteesta pituutta.

Katso mittakuva
TÄSTÄ!

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi
Lisätiedot
  • Pituus, koko: 45cm