MH talviratsastuskengät Active Winter Paddock, musta

MHtalviratsastuskengatActiveWinterPaddockmusta_01024L_1.jpg
MHtalviratsastuskengatActiveWinterPaddockmusta_01024L_2.jpg
MHtalviratsastuskengatActiveWinterPaddockmusta_01024L_3.jpg
MHtalviratsastuskengatActiveWinterPaddockmusta_01024L_4.jpg
MHtalviratsastuskengatActiveWinterPaddockmusta_01024L_5.jpg
MHtalviratsastuskengatActiveWinterPaddockmusta_01024L_6.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 11,99 €
107,91 €
-10%
Ovh. 119,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 01024L
Hinta voimassa 26.11.2017 asti.
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Mountain Horse talviratsastuskengät Active Winter Paddock, musta. Active Winter Paddock on tyylikkäästi ja käytännöllisesti muotoiltu ratsastuskenkä talven kylmiin pakkasiin ja se toimii mainiosti myös tallikenkänä. Ratsastuskengän varsiosa on pehmeää Extensiaa, joka on erittäin hyvin käyttöä kestävä materiaali. Ratsastuskengän sisäosa on vuorattu tekoturkiksella, joka tuntuu mukavalta ja lämpimältä jalassa.

Mountain Horse talviratsastuskengät Active Winter Paddock, musta

Active Winter Paddock on tyylikkäästi ja käytännöllisesti muotoiltu ratsastuskenkä talven kylmiin pakkasiin ja se toimii mainiosti myös tallikenkänä. Ratsastuskengän varsiosa on pehmeää Extensiaa, joka on erittäin hyvin käyttöä kestävä materiaali. Se kestää hyvin pakkasta ilman murtumista, testiolosuhteissa -10 asteen olosuhteissa kenkä on kestänyt murtumattomana miljoonaa taivutusta.

Ratsastuskengän sisäosa on vuorattu tekoturkiksella, joka tuntuu mukavalta ja lämpimältä jalassa. Pohjallinen on suunniteltu pitämään jalat hyvin lämpiminä, ilman että kenkään on tarvinnut lisätä liikaa painoa, eli kenkä on myös kevyt käyttää. Käyttömukavuutta lisää sivuilla olevat joustavat resorit, joiden ansiosta kenkä on napakka ja tukeva nilkan kohdasta. Vahva ja kestävä YKK: n vetoketju kengän etuosassa tekee kengän laittamisen ja poisottamisen jalasta helpoksi.

Jalkaosa on vedenpitävää, joten lumisessa tai sateisessakaan säässä työskentely ei haittaa, sillä jalat pysyvät kuivina. Kantapään iskunvaimennus ja pohjallisen muotoilu vähentävät jalkoihin, polviin ja selkään kohdistuvia iskuja. Pohjan sisälle on rakennettu teräksinen tuki, joka lisää kengän tukevuutta, koska kenkä ei taivu pohjasta käveltäessä. Kenkien takaosaan on lisätty heijastimet, että sinut nähdään paremmin myös hämärässä ja pimeässä.

Musta

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi