MH turvakärkikenkä lapsille Protective Jodhpur

MHturvakarkikenkalapsilleProtectiveJodhpur_01070-jrL_1.jpg
MHturvakarkikenkalapsilleProtectiveJodhpur_01070-jrL_2.jpg
MHturvakarkikenkalapsilleProtectiveJodhpur_01070-jrL_3.jpg
MHturvakarkikenkalapsilleProtectiveJodhpur_01070-jrL_4.jpg
MHturvakarkikenkalapsilleProtectiveJodhpur_01070-jrL_5.jpg
MHturvakarkikenkalapsilleProtectiveJodhpur_01070-jrL_6.jpg
MHturvakarkikenkalapsilleProtectiveJodhpur_01070-jrL_7.jpg
MHturvakarkikenkalapsilleProtectiveJodhpur_01070-jrL_8.jpg
104,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 01070-jrL
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Mountain Horse turvakärkikenkä lapsille Protective Jodhpur. Lasten käytännöllinen ja turvallinen turvakärkikenkä sopii ratsastukseen ja työkengäksi. Protective jodhpurit ovat ihanteelliset tallikengät ja soveltuvat mainiosti myös työkengiksi, esimerkiksi kengittäjille. Kenkä on päällystetty kovaa kulutusta kestävällä nahalla ja niissä on tukeva kumipohja, joka on öljyn ja hapon kestävää.

Mountain Horse turvakärkikenkä lapsille Protective Jodhpur

Lasten käytännöllinen ja turvallinen turvakärkikenkä sopii ratsastukseen ja työkengäksi. Protective jodhpurit ovat ihanteelliset tallikengät ja soveltuvat mainiosti myös työkengiksi, esimerkiksi kengittäjille. Kenkä on päällystetty kovaa kulutusta kestävällä nahalla ja niissä on tukeva kumipohja, joka on öljyn ja hapon kestävää. Vuori on kestävää canvaskangasta (100 % puuvillaa), joka on kantapään kohdalta vahvistettu vahvalla mokkanahalla. Varsissa on molemmin puolin kaksinkertaiset resorit, joiden ansiosta kengät on helppo nopeasti vetäistä jalkaan.

Turvakärkikengän kärjissä on teräsvahvikkeet, jotka suojaavat jalkaa hevonen astuessa jalan päälle tai jotain painavaa putoessa jalalle. Teräskärki kestää kovaa iskua, jopa 1500 kilon painoa, ja sillä on EN 20345 turvaluokitus. Kenkien pohjat ovat iskuja vaimentavat, joten ne vähentävät jalkoihin, polviin ja selkään kohdistuvia iskuja. Terästukien ansiosta kengän pohja on tukeva, joten pystyt työskennellä koko päivän jalkojen päällä.

Tummanruskea (melkein musta)

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi