Mountain Horse Jodhpur Carbon Boa Paddock Black

MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_1.jpg
MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_2.jpg
MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_3.jpg
MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_4.jpg
MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_5.jpg
MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_6.jpg
MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_7.jpg
MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_8.jpg
MountainHorseJodhpurCarbonBoaPaddockBlack_01003L_9.jpg
219,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 01003L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Mountain Horse Jodhpur Carbon Boa Paddock Black. Todella tyylikkäät ja sporttiset ratsastuskengät eli jodhpurit! Erittäin laadukas kengän muotoilu ja istuvuus sekä portaaton BOA -kiinnitystekniikka. Ainutlaatuisen BOA® "kiinnityspyörän" - ;ansiosta kengät on helppo ja nopea pukea päälle. Varressa on kaksinkertaiset resorit molemmin puolin. Kengät on valmistettu pehmeästä nahasta ja ne on täysin vuorattu erittäin pehmeällä nappanahalla. Pehmeä ja ergonominen ShockX ™ pohjallinen antaa erinomaisen mukavuuden ja hyvän iskunvaimennuksen.

Mountain Horse Jodhpur Carbon Boa Paddock Black. Todella tyylikkäät ja sporttiset ratsastuskengät eli jodhpurit! Erittäin laadukas kengän muotoilu ja istuvuus sekä portaaton BOA -kiinnitystekniikka. Ainutlaatuisen BOA® "kiinnityspyörän" ansiosta kengät on helppo ja nopea pukea päälle. Varressa on kaksinkertaiset resorit molemmin puolin. Kengät on valmistettu pehmeästä nahasta ja ne on täysin vuorattu erittäin pehmeällä nappanahalla. Pehmeä ja ergonominen ShockX ™ pohjallinen antaa erinomaisen mukavuuden ja hyvän iskunvaimennuksen. Kengän pohjassa on käytetty  iskunvaimennus tekniikkaa sekä ainutlaatuista ja luistamatonta Swyrl-grip ™ kengänpohjaa. Kantapäästä löytyy Gel Tech Optimum ™ geeli-iskunvaimennus ja pohjaan on sisäänrakennettu Z-muotoinen MST ™ terästuki, joten saapas lieventää jalkoihin, polviin ja selkään kohdistuvia iskuja eikä kenkä taivu pohjastaan jalan alla. Jodhpur tukee hyvin jalkaa ratsastaessa että kävellessä.


Tutustu lisää Carboneihin TÄSTÄ!

Väri: musta

Materiaali: pintanahka
Vuori: 100% polyesteriä

Saatavana vain enää muutamia kappaleita!


HUOM!
Tällä hetkellä Mountain Horsen varasto Carbon Jodhpureiden osalta on loppuunmyyty!


Saatavana myös muita Mountain Horse tuotteita!
Jos tarvitsemaasi  Mountain Horsen tuotetta ei löydy suoraan meidän verkkokaupasta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidän kautta saatte tilattua lähes kaikki Mountain Horsen tuotteet. http://mountainhorse.se/fi/

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi