Painepaita Kong Anxiety-Reducing Shirt

PainepaitaKongAnxiety-ReducingShirt_05-SOKC-1M_1.jpg
PainepaitaKongAnxiety-ReducingShirt_05-SOKC-1M_2.jpg
PainepaitaKongAnxiety-ReducingShirt_05-SOKC-1M_3.jpg
alk. 36,45 €
(sis. alv 24%)
 Valitse koko
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
Painepaita Kong Anxiety-Reducing Shirt. KONG Painepaita on rauhoittava ja helppokäyttöinen ratkaisu koiran levottomuuteen! Paita kietaistaan koiran ympäri ja hellä paine rauhoittaa koiraa. Puku on suunniteltu suojaamaan koiraasi pelkotiloilta, joita voivat aiheuttaa mm. yksinäisyys, matkustaminen sekä rajut äänet; kuten ukkonen ja ilotulistus. Pakkaus sisältää myös rauhoittavaa vaikutusta lisäävää laventelia, jolle on puvussa oma pieni kolo, johon sitä voi lisätä. Paidan perusideana on luoda koirallesi turvallisuuden tunnetta. Katso esittelyvideo!

Painepaita Kong Anxiety-Reducing Shirt

KONG Painepaita on rauhoittava ja helppokäyttöinen ratkaisu koiran levottomuuteen! Paita kietaistaan koiran ympäri ja hellä paine rauhoittaa koiraa. Puku on suunniteltu suojaamaan koiraasi pelkotiloilta, joita voivat aiheuttaa mm. yksinäisyys, matkustaminen sekä rajut äänet; kuten ukkonen ja ilotulistus.

Pakkaus sisältää myös rauhoittavaa vaikutusta lisäävää laventelia, jolle on puvussa oma pieni kolo, johon sitä voi lisätä. Paidan perusideana on luoda koirallesi turvallisuuden tunnetta. Katso esittelyvideo!

Oikean valitseminen
Mittaa koiran selän pituus kaulapannan kohdasta hännän tyveen.

Koko XXS, selän pituus 20,3cm
Koko XS, selän pituus 25,4cm
Koko S, selän pituus 30,5cm
Koko S/M, selän pituus 35,6cm
Koko M, selän pituus 40,6cm
Koko M/L, selän pituus 45,7cm
Koko L, selän pituus 50,8cm

 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi