PetitLine Kissan Raapimapuu Vintage

_PL1596_1.jpg
_PL1596_2.jpg
_PL1596_3.jpg
154,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: PL1596
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 12,70 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
PetitLine Kissan Raapimapuu Vintage. Tyylikäs, ja todella tukeva raapimispuu, jossa on ajateltu myös iäkkäämpiä, nivelvaivaisia, sekä ylipainoisia kissoja. Matalat, ja useassa tasossa olevat porrasaskelmat helpottavat raapimispuun päälle kiipeämistä. Raapimapuu on päällystetty beigellä plyysikankaalla, sekä tolpat vuorattu sisalnarulla. Petiosan kangas irrotettavissa pesua varten. 

PetitLine Kissan Raapimapuu Vintage. Tyylikäs ja todella tukeva raapimispuu, jossa on ajateltu myös iäkkäämpiä, nivelvaivaisi,a sekä ylipainoisia kissoja. Matalat, ja useassa tasossa olevat porrasaskelmat helpottavat raapimispuun päälle kiipeämistä. Raapimapuu on päällystetty beigellä plyysikankaalla, sekä tolpat vuorattu sisalnarulla. Petiosan kangas irrotettavissa pesua varten. 

Mitat:
Korkeus: 93 cm
Alusta: 77 x 57,5 cm (alustan paksuus 35mm)
Luolapesä: ø 35 x 40 cm
Makuuosan halkaisija: ø 45cm
Tolppien paksuus: ø 9 cm

Vinkki
Kissa hoitaa luontaisesti kynsiään raapimalla, joten siihen luvallinen paikka on kodissa hyvinkin tarpeellinen. Sijoita raapimapuu kissalle mieluisaan paikkaan (näköalapaikalle, ikkunan viereen) ja innosta sitä aluksi kiipeilemään ja raapimaan puuta aidolla kissanminttu -suihkeella. 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi