PetitLine Koiran Step-in valjas Pink

_PL1062_1.jpg
_PL1062_2.jpg
alk. 4,90 €
(sis. alv 24%)
 Valitse koko
PetitLine Koiran Step-in valjas Pink. Todella kevyet ja helpot valjaat pienille pennuille ja pienille koirille. Step-in mallinen valjas, joka on helppo pukea koiran päälle ilma, että tassuja tarvitsee pujottaa mistään. Säädettävä kaulan- ja rinnanympärys. Valjaan alaosa pehmeää neopreeniä. Säätöremmit pinkkiä nailonia ja päällä harmaa satiininauha. Muoviset pikalaukot ja metallinen D-rengas talutinta varten. Väri: harmaa/pinkki.

PetitLine Koiran Step-in valjas, pink. Todella kevyet ja helpot valjaat pienille pennuille ja pienille koirille. Step-in mallinen valjas, joka on helppo pukea koiran päälle ilma, että tassuja tarvitsee pujottaa mistään. Säädettävä kaulan- ja rinnanympärys. Valjaan alaosa pehmeää neopreeniä. Säätöremmit pinkkiä nailonia ja päällä harmaa satiininauha. Muoviset pikalaukot ja metallinen D-rengas talutinta varten.

Väri: pinkki/harmaa

Saatavilla kaksi eri kokoa:
XS: kaulanympärys 19-26 cm, rinnanympärys 27-42 cm, remmien leveys 10 mm, mahakaistaleen leveys n. 5 cm ja pituus 15 cm.
S:  kaulanympärys 26-35 cm, rinnanympärys 33-48 cm, remmien leveys 15 mm, mahakaistaleen leveys n. 7 cm ja pituus 23 cm.
 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi