PetitLine sadehaalari RainyDay

_PL1411_1.jpg
_PL1411_2.jpg
_PL1411_3.jpg
_PL1411_4.jpg
alk. 18,90 €
(sis. alv 24%)
 Valitse koko
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
PetitLine sadehaalari RainyDay. Suojaa koirasi tuulelta ja sateelta! Kevyt, tuulen- ja vedenpitävästä kankaasta valmistettu koiran sadehaalari. Haalarin sisäpuolella hengittävä, miellyttävä verkkokangas. Selässä koko pituudella vedenpitävä vetoketju. Irrotettava kaulasuoja. Vatsan kohdalla ja kaulalla kuminauhakuja, joiden avulla rinnanympärystää ja kaula-aukkoa saadaan säädettyä pienemmäksi. Haalari on helppo pukea ja riisua. Suljettu rinnan- ja vatsanalue. Molemmissa kyljissä sekä takajalkojen ympärillä heijastinnauhat. Lahkeissa kuminauhat. Väri: oranssi/harmaa/beige.
PetitLine sadehaalari RainyDay. Kevyt, tuulen- ja vedenpitävästä kankaasta valmistettu koiran sadehaalari. Haalarin sisäpuolella hengittävä, miellyttävä verkkokangas. Selässä koko pituudella vedenpitävä vetoketju. Irrotettava kaulasuoja. Vatsan kohdalla ja kaulalla kuminauhakuja, joiden avulla rinnanympärystää ja kaula-aukkoa saadaan säädettyä pienemmäksi. Haalari on helppo pukea ja riisua. Suljettu rinnan- ja vatsanalue. Molemmissa kyljissä sekä takajalkojen ympärillä heijastinnauhat. Lahkeissa kuminauhat.

Konepestävä 30°C

Väri: oranssi/harmaa/beige.

Koko Kaulanympärys Rinnanympärys Selänpituus Lahkeen pituus
XS 36 cm 40 cm 30 cm 25 cm
S 42 cm 46 cm 35 cm 28 cm
M 48 cm 52 cm 40 cm 30 cm
L 52 cm 56 cm 45 cm 31 cm
XL 56 cm 60 cm 50 cm 35 cm
XXL 62 cm 66 cm 60 cm 53 cm
XXXL 68 cm 72 cm 70 cm 59 cm

Kaulanympärys- ja rinnanympärysmitta kun haalari suurimmillaan ilman kuminauhan
kiristämistä. Haalarin rinnanympäryksen tulee olla hieman isompi kuin koiran rinnanympärys,
että koiralle jää hyvin liikkumatilaa. Haalarin ympärysmittaa voidaan tarpeen mukaan pienentää kuminauhan avulla.
Takajalkojen lahkeenpituus otettu hännän tyvestä lahkeen alaosaan.

Oikean koon valinta:
1. Mittaa koiran kaulanympärys leveimmästä kohdasta. Kaula-aukon koko ilmoitettu haalarin ollessa suurimmillaan ennen kiristystä. Kaula-aukkoa pystytään kiristää kuminauhalla.
2. Mittaa koiran rinnanympärys etujalkojen takaa rinnan leveimmästä kohdasta. Kokotaulukon rinnanympärys ilmoitettu haalarin ollessa suurimmillaan ilman kiristystä. Jätäthän tarpeeksi liikkumatilaa koirallesi.
4. Mittaa koiran selänpituus sään kohdasta hännäntyveen.
5. Mittaa lahkeen pituus hännän tyvestä kohti takajalkojen alaosaa.
Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi