Premiere Alaturpahihna 13mm

_219103L_Musta_1.jpg
_219103L_Ruskea_2.jpg
4,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 219103L
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Premiere Alaturpahihna 13mm. Laadukas nahkainen alaturpahihna, jonka kokonaispituus on 70 cm ja leveys 13mm. Turpahihnan soljet valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 

Premiere Alaturpahihna 13mm.  Laadukas nahkainen alaturpahihna, jonka kokonaispituus on 70 cm ja leveys 13mm. Turpahihnan soljet valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Värivaihtoehdot:  musta tai ruskea

Koko: full 

 

About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas.

Tutustu lisää www.br.nl  

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi