Premiere Heijastinliivi

_342109_1.jpg
15,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 342109
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Premiere Heijastinliivi. Laadukas huomionkeltainen polyesteriverkosta valmistettu heijastinliivi ratsastajalle. Liivissä etu- ja takapuolella hyvin heijastavat heijastinnauhat, jotka lisäävät näkyvyyttä tehokkaasti. Liivissä mustat kanttinauhat sekä selkäpuolella huomiota herättävä varoitusteksti. Liivi on helppo ja nopea pukea sivulla olevien joustavien kiinnityshihnojen avulla. One size, yksi koko. Hyvä ja käytännöllinen tapa näkyä pimeässä!  

Premiere Heijastinliivi.  Laadukas huomionkeltainen polyesteriverkosta valmistettu heijastinliivi ratsastajalle. Liivissä etu- ja takapuolella hyvin heijastavat heijastinnauhat, jotka lisäävät näkyvyyttä tehokkaasti. Liivissä mustat kanttinauhat sekä selkäpuolella huomiota herättävä varoitusteksti. Liivi on helppo ja nopea pukea sivulla olevien joustavien kiinnityshihnojen avulla. One size, yksi koko. Hyvä ja käytännöllinen tapa näkyä pimeässä! 

One size. 

Väri: Huomionkeltainen

 

About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas.

Tutustu lisää www.br.nl  

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi