Premiere Hokkitarvikesalkku

_746100_1.jpg
_746100_2.jpg
_746100_3.jpg
44,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 746100
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Premiere Hokkitarvikesalkku. Kaikki mitä tarvitset hokkien kiinnittämiseen ja huoltoon. Kätevä säilytys / matkasalkku, koko 21 x 16cm. Sisältää 8 kpl nurmihokkia, 8 kpl jäähokkia, 10 kpl kumisuojia, 8 kpl hokkiruuvia, jenkaruuvi/ kiristysruuvi, puhdistustyökalu. Hokki koko 3/8 ". Erittäin kätevä tarvikesalkku mukaan kisoihin! 

Premiere Hokkitarvikesalkku. Kaikki mitä tarvitset hokkien kiinnittämiseen ja huoltoon. Kätevä säilytys / matkasalkku, koko 21 x 16cm. Sisältää 8 kpl  nurmihokkia, 8 kpl jäähokkia, 10 kpl kumisuojia, 8 kpl hokkiruuvia, jenkaruuvi/ kiristysruuvi, puhdistustyökalu. Hokki koko 3/8 ". Erittäin kätevä tarvikesalkku mukaan kisoihin!

 

About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas.

Tutustu lisää www.br.nl   

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi