Premiere Kierretappi T-Tap 10mm Kierre

_746103_1.jpg
_746103_2.jpg
10,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 746103
Heti varastosta 3 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Premiere Kierretappi T-Tap 10mm Kierre. Premieren laadukas metallinen kierretappi hokin reikien kierteiden puhdistamiseen ja huoltamiseen. Kierretapin toisessa päässä mukana myös kätevä kiristysruuvi. Kierretapissa 10mm kierre.  

Premiere Kierretappi T-Tap 10mm Kierre. Premieren laadukas metallinen kierretappi hokin reikien kierteiden puhdistamiseen ja huoltamiseen. Kierretapin toisessa päässä mukana myös kätevä kiristysruuvi.  Kierretapissa 10mm kierre. 

 

About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas.

Tutustu lisää www.br.nl   

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi