Rain Buster Sadeloimi 100g Full Neck Sinipunaruutu

_09022-NBRD_1.jpg
98,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 09022-NBRD
Toimituskulut alk. 7,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Rain Buster Sadeloimi 100g Full Neck Sinipunaruutu. Tyylikäässä, syksy/kevät -kausiin sopivassa sadeloimessa on kiinteä Full Neck -kaulakappale ja 100g vanuvuori sekä liukaspintainen nylon- sisävuori. Loimi on valmistettu laadukkaasta 600 denierin Ripstop -kankaasta, joten se on 100% vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä. Loimi on varusteltu lapalaskoksilla, ristivöillä, takajalkalenkeillä ja häntäläpällä. Edessä on kaksi säädettävää solkikiinnitystä. Kaulaosassa tarranauhakiinnitykset suojaläpällä. Erittäin laadukas ja kestävä välikausiloimi. Suosittelemme! 

Rain Buster Sadeloimi 100g Full Neck Sinipunaruutu. Tyylikäässä, syksy/kevät -kausiin sopivassa sadeloimessa on kiinteä Full Neck -kaulakappale ja 100g vanuvuori sekä liukaspintainen nylon- sisävuori. Loimi on valmistettu laadukkaasta 600 denierin Ripstop -kankaasta, joten se on 100% vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä. Loimi on varusteltu lapalaskoksilla, ristivöillä, takajalkalenkeillä ja häntäläpällä. Edessä on kaksi säädettävää solkikiinnitystä. Kaulaosassa tarranauhakiinnitykset suojaläpällä. Erittäin laadukas ja kestävä välikausiloimi. Suosittelemme!


Väri:  - tummansininen pohja, jossa punainen ja vaaleansininen ruutukuosi


Päällikangas: 600D Ripstop                                                       
100% vedenpitävä
100% hengittävä

Täyte, vuori: 100g vanutäyte

Sisävuorikangas: 100% nylon


Varusteet:
- Lapalaskokset
- Säädettävät vahvat ristivyöt
- Säädettävät takajalkaremmit pikalukoilla
- Edessä tarranauhakiinnitys ja säädettävät soljet
- Kaulakappaleessa tarranauhakiinnitys suojaläpälläRain Buster - Veljekset Wahlsten Oy
Rain Buster loimet ovat erittäin suosittuja ja todella käytännöllisiä loimia Suomen sääolosuhteisiin. Loimissa on erinomainen hinta-laatusuhde! 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi