Super Premium Adult

GESPAdult12kg_01-GSR-112_1.jpg
64,65 €
(sis. alv 14%)
 Valitse ruokapussin koko
Toimituskulut alk. 9,50 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Golden Eagle Super Premium Adult 25/15. Aktiivisille aikuisille koirille sekä ja kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Lihapitoisuus yli 40 %.

Golden Eagle Super Premium Adult 25/15.

Aktiivisille aikuisille koirille sekä ja kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Lihapitoisuus yli 40 %.

Aktiivisille aikuisille koirille
Kun ravintoon kohdistuvat vaatimukset ovat korkeat, kuten aktiivisilla näyttelykoirilla ja paljon liikkuvilla koirilla. Kehittää lihaksistoa sekä syventää värejä. Erinomainen vaihtoehto myös toipilaskoirille.

Pennuille
Nopeasti kasvava pentu tarvitsee erityistä ravintoa. Olemme lisänneet Nutraceuticals -lisäravinteet pentusi terveyden edistämiseksi – siksi tämä tuote on ainutlaatuinen muihin penturuokiin verrattuna. Jugurtista tutut probiootit (esim. L.Acidophilus) ylläpitävät luonnollista bakteerikantaa pentusi suolistossa. Ehkäisee ripulia ja suojaa pentua mm. kolibakteereilta. Inuliini toimii prebioottina, varmistaen luonnollisen bakteerikannan suolistossa. Betaglukaanit nostavat suoliston vastustuskykyä. Korkealaatuiset lihaproteiinit kehittävät pentusi lihaksia ja koko elimistöä. Käytämme kolmea parhaiten sulavaa lihaa sekä korkeita Omega-3 pitoisuuksia, jotta pentusi silmät ja sydän kehittyisivät hyvin. Tasapainotettu vitamiini- ja hivenainepitoisuus. Antioksidantit suojaavat pennun kehittyvää immuunijärjestelmää. Yucca on myös yksi luonnollinen ruuansulatusta edistävä ainesosa. Suuri- ja jättiläisroduille ennen siirtymistä Large&Giant Breed Puppy -ruokaan ruokintataulukon mukaisesti. Proteiinilähteinä kana, lohi ja kananmuna, lihapitoisuus vähintään 40 %. Rasvat ja öljyt energianlähteinä kanasta, Omega-3 lohesta ja pellavansiemenestä, erittäin korkeat DHA- ja EPA-öljyn lähteet, joita molempia tarvitaan sydämen, näön sekä aivojen tehokkaaseen kehitykseen ja toimintaan. Kokojyvämaissi nopeaan energian tarpeeseen ja glukoosi energiavarastojen ylläpitoon. Hiilihydraattilähteinä ruskea ja valkoinen kokojyväriisi sekä kaura takaavat koiran hiilihydraattitarpeet. Kuidun päälähteinä juurikaskuitu yhdessä kauran kanssa ylläpitävät suoliston toimintaa ja ruokasulan tasaista kulkeutumista suoliston läpi. Lisätyt luonnolliset hedelmät ja kasvikset holistiseen terveydenhoitoon ja –ylläpitoon. Lisäravinteina nutraceuticals sekä  BioHealth®ja Lactohealth®, jotka kaikki omalta osaltaan vaikuttavat koiran aineenvaihdunnan tarpeisiin ja tekevät Golden Eagle -tuotteista ainutlaatuisia.

Ravintoaineet:
Valkuainen: 25%, rasva 15%, kuitu 3%, tuhka 8.75%, A-vitamiini 22000iu/kg, D3-vitamiini 1485iu/kg, E-vitamiini 200iu/kg, kupari 20mg/kg, kalkki 1.3%, fosfori 0.9%, omega-6 3.0%, omega-3 0.7%.

Koostumus:
Kananlihajauho, valkoinen täysjyväriisi, kokojyvämaissi, kananrasva (säilötty vitamiinein), peruna, juurikasjauho, kalajauho, kananmuna, panimohiiva, kananmaksakastike, pellavansiemen, lohiöljy, monosodium fosfaatti, glukosamiini, MSM, kondroitiini, yucca, L-karnitiini, betakarotiini, FOS (>450 mg/kg), MOS (>450 mg/kg), maitohappobakteerit Bacillus Acidophilus (DSM 13241) ja Enterococcus Faecium (DSM 10663), (1*10^9 CFU/g), hivenaineet ja vitamiinit.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi