W-Healing Koiran Mantteli

W-HealingKoiranloimi_02770-35M_1.jpg
W-HealingKoiranloimi_02770-35M_2.jpg
alk. 68,90 €
(sis. alv 24%)
 Valitse pituus, koko
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
W-Healing Koiran Mantteli on valmistettu edistyneellä kaksivaikutteisella tekniikalla, joka tarkoittaa sitä, että sekä koiraa vasten oleva keraamista ainetta sisältävä materiaali ja samaa ainetta sisältävä toppaus haijastavat koiran oman lämmön takaisin koiraan. Tästä seuraa voimakas lämpövaikutus hoidettavalle alueelle. Jos koira ei ole tottunut tämäntyyliseen hoitoon, on turvallisinta aloittaa W-Healing takin käyttö lyhyissä jaksoissa, ja kun koira tottuu tähän, tuotetta voidaan käyttää jopa yön yli. Joustava materiaali lisää käyttömukavuutta kovassakin menossa. Takajalkalenkit. Kaulaosan säätö niskassa. Vetoketjulliset aukot häntää varten. Neljä eri kokoa.
W-Healing Koiran Mantteli on valmistettu edistyneellä kaksivaikutteisella tekniikalla, joka tarkoittaa sitä, että sekä koiraa vasten oleva keraamista ainetta sisältävä materiaali ja samaa ainetta sisältävä toppaus haijastavat koiran oman lämmön takaisin koiraan. Tästä seuraa voimakas lämpövaikutus hoidettavalle alueelle.

Jos koira ei ole tottunut tämäntyyliseen hoitoon, on turvallisinta aloittaa W-Healing takin käyttö lyhyissä jaksoissa, ja kun koira tottuu tähän, tuotetta voidaan käyttää jopa yön yli.

Joustava materiaali lisää käyttömukavuutta kovassakin menossa. Takajalkalenkit. Kaulaosan säätö niskassa. Vetoketjulliset aukot häntää varten.

- W-Healing lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta
- Voidaan käyttää kovan rasituksen jälkeen
- Käy myös vanhemmille koirille jäykkyyttä poistamaan
- Tuotteessa ei karenssiaikaaNeljä eri kokoa:
Takin koko Selän pituus
35 cm 32 cm
45 cm 42 cm
55 cm 52 cm
65 cm 57 cm
Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi