Beris Prime UUTUUS!
Beris Prime UUTUUS - There it is!
 
Beris Prime huikeat UUTUUS kuolaimet!
Beriksen pitkään suunnittelema ja kehittelemä Beris Prime kuolaimet ovat nyt vihdoin saatavilla! Prime kuolaimien uusi ja hyvin hyvin erityinen suuosa määrittää kuolaimille ihan uudenlaisen standardin ja kommunikointitavan hevosen ja ratsastajan välille. Suuosaa voisi kuvailla vaikka hieman vahakumimaiseksi, koska se on niin äärimmäisen pehmeä ja notkea. Prime kuolaimien suuosan paine jakautuu uskomattoman tasaisesti hevosen kielelle ja hammaslomaan, joten kuolain on anatomisesti lähes täydellinen. Suuosaan kiinni integroidut "valetut" soikeanmuotoiset kuolaintutit tukevat hyvin sivuttaissuuntaisia ohjasapuja sekä estävät hevosen suupielien ja huulien turhaa venymistä.

Beris Prime on täysin ainutlaatuinen!
Premium Beris Prime suuosa on valmistettu elintarvikekäyttöön soveltuvasta muoviyhdisteistä, jonka pinta ja ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Se poikkeaa huikean paljon kaikista muista markkinoilla olevista muovi- ja kumikuolaimista. Kuolaimen superpehmeä muoviyhdiste lisää hevosen syljen eritystä, joka toimii ns. voiteluaineena, jolloin ratsastaja pystyy kommunikoimaan hevosen kanssa pehmeämmällä ja hienovaraisemmalla ohjastuntumalla. Kuolaimen erityisen pinnan ansiosta kuolain liukuu helposti suussa, vaikka hevosella ei paljoa sylkeä erittyisikään. Tämän vuoksi myös ns. "Eraser like effect" eli kuolaimen hylkimistä ei Beris Prime -kuolaimen kanssa tapahdu. Beris Prime suuosan kiinteät kuolaintutit estävät metalliosien suoran kosketuksen hevosen huulia ja suuta vasten, joten se on ihanteellinen herkille ja metalliallergisille hevosille. Kaikki Beriksen kuolaimet ovat nikkelivapaita! Beris Prime sopii kaikille hevosille, nuorille sekä suorille että kaareville kitalakityypeille.
 
Parhaista materiaaleista ja erityisellä ammattitaidolla!
Beris Prime kuolainten erittäin pehmeän suuosan sisään on upotettu teräs, joka huolehtii kuolaimien turvallisuudesta. Kuolainrenkaat ja kaikki sivuosat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä erityisen huolellisesti käsityönä ja ammattitaidolla. Kuolainholkki kuolainrenkaiden ja suuosan välillä viimeistelee kuolainrenkaiden sujuvan liikkuvuuden.
 
Ajanhermolla..
Hevoset ovat muuttuneet paljon viime vuosikymmenten aikana. Jalostuksen myötä hevosista on tullut yhä herkempiä ja temperamenttisempia sekä siten myös ratsastustyylit ovat muuttuneet. Beris on yrityksenä halunnut panostaa nykyaikaisen ja herkän hevosurheilun ehdoilla palvellakseen hevosia ja ratsastajia parhaalla mahdollisella tavalla, muuttuen ja kehittyen jatkuvasti pysyen ajanhermolla!

 

Sponsoriratsastajamme Jonin Koivusalon kommentit Beris-kuolaimista
"Lähes jokaisella päivittäin ratsastamallani hevosella on suussaan Beriksen kuolain. Käytän omalla 4-vuotiaallani Beriksen perusmallia, missä on pehmeä ja paksu suuosa kielentilalla, isot kuolainrenkaat ja kumitutit. Kuolain vakautti huomattavasti nuorta ja rauhattomasti päätään viskovaa hevosta. Zorlandolla käytän Beriksen Pelham- ja Kombi-mallia. Pienen varren ansiosta se on hieman vahvempi kuin perusmalli, mutta suuhun ja kieleen kohdistuva paine on silti yhtä pieni. Renessinillä on suussaan perusmallia hieman jäykempi kuolain pienemmillä renkailla. Normaalituntumalla ratsastettaessa se vastaa perusmallia mutta isommat pidätteet menevät sillä paremmin läpi. Kaikki nämä hevoset ovat olleet Beris-kuolaimen johdosta rennompia kaulastaan ja niskastaan. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteisiin. " - Joni Koivusalo, esteratsastaja
 
Sponsoriratsastajamme Jenni Rintalan kommentit Beris ja Bombers -kuolaimista
"Nickellä on käytössä kankisuitsissa bombersin bridong ja Beriksen suora ohut kankikuolain. Tuo kombinaatio toimii todella hyvin! Beriksen kankikuolaimella suu toimii entistä paremmin ja Nicke tuntuu pehmeämmältä käteen. Kuolain on pehmeämpi kuin perinteinen kankikuolain jonka ansiosta myös hevonen on tyytyväisempi. Ohjastuntuma on miellyttävämpi ja pidätteet menevät paremmin sen vuoksi läpi. Sekä minä että hevoseni on oikein tyytyväinen tuotteeseen! Kiitos Kotieläintarvikkeelle uudesta toimivasta kuolaimesta."
- Jenni Rintala, kouluratsastaja

OUT OF PASSION FOR THE HORSE -  TRUE CRAFTSMANSHIP
 
Beris -kuolaimet valmistetaan käsityönä Saksassa hyvin korkeiden laatustandardien mukaisesti. Beris kuolainten takana on erittäin pitkän kokemuksen omaava ja intohimoisesti hevosten parissa työskentelevä saksalainen Bernd Ristau, joka valmistuttaa Beris -kuolaimet erittäin tarkoin valikoiduista ja parhaista sekä nykyaikaisista materiaaleista, kuten elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista ja ruostumattomasta teräksesta sekä kuparista. Kaikki kuolainten metalliosat muotoillaan, kootaan ja kiillotetaan perinteisin tavoin käsintyönä metallipajassa. Kuolaimet on testattu pitkäjänteisesti tunnettujen ammattiratsastajien kanssa, joten ne ovat erittäin turvallisia käyttää. Tietotaidon karttuessa kuolaimia kehitetään ja testataan jatkuvasti lisää. Kehitystyötä tehdään hevosten hyvinvoinnin sekä ratsukon yhteistyön ja kommunikoinnin parantamiseksi!

 
Tuotteet 1 - 15  (Yhteensä 15)
Beris Prime 3-Ring (2½-ring) Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10308 - 1
Beris
139,50 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime D-Ring Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10305 - 1
Beris
139,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Filet (Drop Cheek tai Baucher) Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10307 - 1
Beris
139,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Ful Cheek Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10306 - 1
Beris
139,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Full Cheek Gag Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10311 - 1
Beris
183,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Gag Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10309 - 1
Beris
139,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Kimblewick Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10310 - 2
Beris
183,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Kombi Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10312 - 1
Beris
183,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Loose Ring Ø6cm Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10304-60 - 2
Beris
85,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Loose Ring Ø7,5cm Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10304-75 - 1
Beris
85,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Pelham Long Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10313-L - 1
Beris
183,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Pelham Short Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10313-S - 1
Beris
183,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Tandem Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10314 - 1
Beris
216,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Tandem US Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10315 - 1
Beris
216,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Beris Prime Tango Supersoft - Beris Prime UUTUUS! - 10316 - 1
Beris
216,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja