Kliiniset Tutkimukset


BIOLIGHT EQUINE

Nopeampaan toipumiseen - Haavahoitoon - Kivun lievitykseen - Lihashuoltoon - Parempiin suorituksiinBiolight – TutkimuksetBiolight ruotsalainen yritys

Biolight on ruotsalainen yritys, joka on listattu Tukholman pörssissä. Yrityksellä on erittäin kokenut johtoryhmä ja hallitus, johon kuuluu muun muassa Volvon entinen toimitusjohtaja.

Laatu ja kehitystyö on Biolightille äärimmäisen tärkeää, ja tämän takia laite myös valmistetaan Ruotsissa. Laadun takaamiseksi Biolight on käynyt läpi useita tieteellisiä tutkimuksia jotka todistavat että hoidot toimivat. Menetelmällä suorituskyky paranee, kivut lievittyvät, vammoista toipuminen nopeutuu ja eläinlääkintäkulut pienenee.

Biolight on ainutlaatuinen, tehokas ja helppokäyttöinen. Menetelmää on suojattu 14 kansainvälisellä patentilla.

Tähän asti Biolightin päämarkkina-alue on ollut Ruotsissa sekä muissa Pohjoismaissa, mutta maine laitteen tehokkuudesta on alkanut levitä, ja tänään Biolightia myydään myös Saksassa ja Ranskassa. Muun muassa ravimaailman tunnetuista nimistä Jean-Philippe Duboisilla ja Jean-Michel Bazirella on talleissaan useampia laitteita.

Biolightin teholla on valtava vaikutus hevosurheilussa.Historia - Tuotekehitys

Rolf Thiberg perusti Biolightin vuonna 1993. Rolf oli kehittänyt patentoitua Biolight tekniikkaa 1970 luvun puolivälistä alkaen. Vuosien tutkimuksilla hän pystyi osoittamaan, että punavaloa ja infrapunavaloa voitaisiin käyttää saavuttamaan biologisia vaikutuksia jotka edistävät kehon omaa parantamisprosessia erilaisista ​​vammoista. Hän havaitsi myös, että kun pulssitettua valoa  vaihdeltiin eri sekvenseillä ja taajuuksilla, vaikutus oli silmiinpistävää.

Rolf on sittemmin saanut tukea muilta teknisiltä asiantuntijoilta laitteen muotoilun ja kestävyyden suunnittelussa. Valmiiden hoito-ohjelmien avulla käyttäjien on helppo hoitaa jokaista vammaa tai hoidettavaa aluetta oikeilla ohjelmilla joissa taajuudet ja pulssitukset ovat juuri oikeanlaiset ko. ongelmaan.

Ennen kuin yhtiö alkoi markkinoida laitetta, kävi se läpi 20 kliinistä tutkimusta. Tutkimukset tehtiin kaikki Ruotsissa yliopistollisessa sairaalassa ja SLU:ssa. Tulokset näistä tutkimuksista ovat johdonmukaisesti osoittaneet Biolightin tehokkuuden.

Biolightin tuotekehtys jatkuu edelleen!Johtoryhmä ja hallitus

Yhtiön johtoryhmä koostuu eri alojen asiantuntijoista - lääkinnälliset laitteet, liiketoiminnan kehittäminen ja myynti.

Jenny Carenco, toimitusjohtaja
Jenny Carenco on 41 vuotias ja on työskennellyt Biolightin liiketoiminnan kehityksen parissa syyskuun 2013 alkaen. Hän astui toimitusjohtajan virkaan syyskuussa 2014. Jenny on aiemmin toiminut Bain & Company strategiakonsulttina, toiminut yrittäjänä elintarvikealalla, opettanut yrittäjyyttä ja toiminut liiketoiminnan konsulttina Nestlélle ja start-up yrityksille. Jenny on asunut Ranskassa 14 vuotta ja on kolmikielinen - Ruotsi / Ranska / Englanti.

Pär Olausson Lidö, varatoimitusjohtaja ja tekninen johtaja
Pär on 41 ja on työskennellyt Biolightilla yli 10 vuotta. Hän on Biolightin tekniikan asiantuntija. Pär oli toimitusjohtajana vuosina 2011- 2014, mutta hän haluaa nyt hyödyntää tietotaitoansa ja keskittyä täysin Biolightin seuraavan sukupolven kehitykseen. Pär on työskennellyt lääkinnällisten laitteiden kehityksen, tuotannon ja myynnin parissa vuodesta 1996.

Robert Piotrowski, myyntijohtaja
Robertilla on pitkä historia myynnin parissa, ja hän on auttanut monia yrityksiä tehostamaan myyntiorganisaatiotaan. Hän aloitti työnsä Biolightin myyntijohtajana vuonna 2012.

Biolightin hallitus koostuu merkittävistä teollisuuden ammattilaisista joilla kaikilla on laaja tietämys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, lääketieteen markkinoista ja tuotteiden kansainvälistämisestä. Hallituksen vahva kokemus takaa yrityksen vakaan kehityksen.


Biolight pörssissä
Yhtiön osakkeet noteerataan NGM Nordic MTF pörssissä. Tämä asettaa korkeat vaatimukset yhtiön osalta, muun muassa tietojen kertomisesta, avoimuudesta ja hallinnosta. Lue lisää osoitteessa www.ngm.se
 


Kliiniset tutkimukset

Biolight on todistettu tehokkaaksi yli 20 kliinisessä tutkimuksessa.


 

 

 Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.