Bombers Bridong


Bridong - pienempi renkainen kuolain
 
Bridong -kuolaimen kuolainrengas on tavallista kuolainrengasta pienempi ja sitä käytetään yleensä kouluratsastuksessa yhdessä kankikuolainten kanssa. Bridong -kuolaimissa on joko vapaasti pyörivä kuolainrengas Loose Ring tai kiinteä oliivikuolainrengas Eggbutt. Kiinteä kuolainrengas (Eggbutt) vapauttaa suuosan ohjastuntumalta hitaammin kuin vapaasti pyörivä kuolainrengas (Loose Ring), joten oliivirengas tekee kuolaimeen kevyttä vipuvaikutusta. Vapaasti pyörivä kuolainrengas vapauttaa välittömästi ratsastajan pidätteen jälkeen kuolaimen suuosan neutraaliin asentoon, joten se vapauttaa myös välittömästi hevosen suuhun kohdistuneen paineen ja puristuksen. Halkaisijaltaan pienempi kuolainrengas tekee kuolaimen vaikutuksesta hieman "napakamman" kuin suurempi, "normaali" kuolainrengas.
Vinkki
Hevonen tasapainottaa itseään päällään toisin kuin esimerkiksi hännällään tasapainottavat koira- ja kissaeläimet. Siksi on erityisen tärkeää, että hevonen on tyytyväinen kuolaimeensa, koska heiluttamalla ja ravistelemalla päätään se menettää tasapainonsa. Hevosesta näkee hyvin selkeät merkit, kun se on tyytyväinen kuolaimeensa - Keep your horse happy!  Lue lisää TÄSTÄ!


BOMBERS SWEET IRON "makea rauta"

BOMBERS kuolaimet on valmistettu Bombersin kehittämästä "Sweet Iron" -metalliseoksesta, jossa on ainutlaatuisia ja optimaalisesti sijoitettuja  korkealla lämmöllä kuumennettuja sinisen värisiä alueita, jotka maistuvat hevosen suussa makealle raudalle. Bombersin metalliseos poikkeaa esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä ollen hevoselle "pehmeämpi" ja tasalämpöisempi materiaali kuin esimerkiksi kylmä ja "kova" ruostumaton teräs. Makea raudanmaku stimuloi hevosen syljen eritystä, joka toimii ns. voiteluaineena, jolloin ratsastaja pystyy kommunikoimaan hevosen kanssa pehmeämmällä ja hienovaraisemmalla ohjastuntumalla. Käytössä Bombers –kuolaimen siniset osat muuttuvat ruosteen ruskeaksi, koska kuolaimen suuta voiteleva vaikutus perustuu kuolaimen makean makuiseen ruostumiseen "Sweet Iron". BOMBER BLUE ja FLEXIBLE MULLEN -kuolaimet poikkeavat muista Bombersin kuolaimista, koska ne eivät ole valmistettu Bombersin "Sweet Iron" -metalliseoksesta. Bomber Blue on valmistettu ainutlaatuisesta kevyestä ei-metallisesta materiaalista ja Flexible Mullen -kuolain on pinnoitettu joustavalla silikonituubilla. Kuolaimien sivuosat eli kuolainrenkaat ovat ruostumatonta terästä.
BOMBERS -KUOLAIMET
 

Meillä laaja valikoima laadukkaita ja vaikutuksiltaan erinomaisia Bombers -kuolaimia, jotka ovat valmistettu KÄSITYÖNÄ erittäin laadukkaista materiaaleista. Bombers -kuolaimia saa tilattua myös erikoiskokoja mittatilauksena. Verkkokaupassamme on myös kattava tietopaketti kuolaimista, joka perustuu täysin kuolainvalmistajan ohjeisiin ja siihen mihin kuolaimet ovat alunperin kehitetty ja mihin eri kuolaimien tehot ja vaikutukset perustuvat.


BOMBERS BLUE BITS – BRING BALANCE

Bombers jakaa ennakkoluulottomasti tietotaitoaan ja kouluttaa hevosalan ihmisiä ympärimaailman. Heidän filosofiansa on, että hevoselle löydetään yksilöllisesti sopivat kuolaimet hevosen ehdoilla. Bombers- kuolaimia on hevosurheilun kaikilla osa-alueilla kuten mm. koulu-, este-, kenttäratsastus sekä polo- ja raviurheilussa.
 
Bombers on kehittänyt ja valmistanut laadukkaita hevostarvikkeita jo yli 30 vuoden ajan. Painopiste on ollut aina halu tarjota ja kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja haastaviin kuolainongelmiin. Bombers –kuolaimia onkin aina kehitetty ja testattu yhdessä maailman menestyneimpien ratsastajien kanssa. Tulokset ovat olleet todella hämmästyttäviä!

 

Tuotteet 1 - 13  (Yhteensä 13)
Bombers Bridong Eggbutt Barrel 20 Lukittuva 3-pala Oliivikuolain - Bombers Bridong - 30219-B20 - 1
Bombers
99,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Eggbutt Buster Roller 3-pala Oliivikuolain - Bombers Bridong - 30219-BR - 1
Bombers
91,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Eggbutt Elliptical 3-pala Oliivikuolain - Bombers Bridong - 30219-E - 1
Bombers
88,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Eggbutt Elliptical Lock Up Lukittuva 3-pala Oliivikuolain - Bombers Bridong - 30219-ELU - 1
Bombers
97,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Eggbutt Snaffle Lock Up Lukittuva Oliivinivel - Bombers Bridong - 30219-SLU - 1
Bombers
85,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Eggbutt Snaffle Oliivinivelkuolain - Bombers Bridong - 30219-S - 1
Bombers
79,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Loose Ring Barrel 20 Lukittuva 3-palakuolain - Bombers Bridong - 30218-B20 - 1
Bombers
88,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Loose Ring Buster Roller 3-palakuolain - Bombers Bridong - 30218-BR - 1
Bombers
79,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Loose Ring Elliptical 3-palakuolain - Bombers Bridong - 30218-E - 4
Bombers
83,50 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Loose Ring Elliptical Lock Up Lukittuva 3-palakuolain - Bombers Bridong - 30218-ELU - 1
Bombers
85,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Loose Ring Snaffle Lock Up Lukittuva Nivelkuolain - Bombers Bridong - 30218-SLU - 1
Bombers
74,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Loose Ring Snaffle Nivelkuolain - Bombers Bridong - 30218-S - 1
Bombers
79,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Bridong Loose Ring Snaffle Ultra Comfy Lock Up - Bombers Bridong - 30218-UC - 1
Uutuustuote
Bombers
77,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja