Bombers Eggbutt Loose Ring


Eggbutt Loose Ring - vapaasti pyörivä oliivikuolainrengas
 
Eggbutt Loose Ring on vapaasti pyörivä oliivikuolainrengas, joka vapauttaa välittömästi ratsastajan pidätteen jälkeen kuolaimen suuosan neutraaliin asentoon. Kuolainrenkaan suupieliä suojaava oliivirengasreunus estää kuolainrengasta nipistämästä hevosen suupieliä sekä antaa "vakaamman" tuntuman hevosen suuhun. Kuolainrenkaan muotoilulla on myös hieman sivuttaissuuntaista ohjaavaa vaikutusta. Vapaasti pyörivä kuolainrengas on hevoselle pehmein ja miellyttävin kuolaimen sivuosa. Sopii nuorille ja kokemattomille sekä suupielistää herkille hevosille.


Vinkki
Hevonen tasapainottaa itseään päällään toisin kuin esimerkiksi hännällään tasapainottavat koira- ja kissaeläimet. Siksi on erityisen tärkeää, että hevonen on tyytyväinen kuolaimeensa, koska heiluttamalla ja ravistelemalla päätään se menettää tasapainonsa, joka voi olla suuri riskitekijä esimerkiksi este- ja kenttäradoilla. Hevosesta näkee hyvin selkeät merkit, kun se on tyytyväinen kuolaimeensa - Keep your horse happy!  Lue lisää TÄSTÄ!


BOMBERS SWEET IRON "makea rauta"

BOMBERS kuolaimet on valmistettu Bombersin kehittämästä "Sweet Iron" -metalliseoksesta, jossa on ainutlaatuisia ja optimaalisesti sijoitettuja  korkealla lämmöllä kuumennettuja sinisen värisiä alueita, jotka maistuvat hevosen suussa makealle raudalle. Bombersin metalliseos poikkeaa esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä ollen hevoselle "pehmeämpi" ja tasalämpöisempi materiaali kuin esimerkiksi kylmä ja "kova" ruostumaton teräs. Makea raudanmaku stimuloi hevosen syljen eritystä, joka toimii ns. voiteluaineena, jolloin ratsastaja pystyy kommunikoimaan hevosen kanssa pehmeämmällä ja hienovaraisemmalla ohjastuntumalla. Käytössä Bombers –kuolaimen siniset osat muuttuvat ruosteen ruskeaksi, koska kuolaimen suuta voiteleva vaikutus perustuu kuolaimen makean makuiseen ruostumiseen "Sweet Iron". BOMBER BLUE ja FLEXIBLE MULLEN -kuolaimet poikkeavat muista Bombersin kuolaimista, koska ne eivät ole valmistettu Bombersin "Sweet Iron" -metalliseoksesta. Bomber Blue on valmistettu ainutlaatuisesta kevyestä ei-metallisesta materiaalista ja Flexible Mullen -kuolain on pinnoitettu joustavalla silikonituubilla. Kuolaimien sivuosat eli kuolainrenkaat ovat ruostumatonta terästä.

 

BOMBERS -KUOLAIMET
 

Meillä laaja valikoima laadukkaita ja vaikutuksiltaan erinomaisia Bombers -kuolaimia, jotka ovat valmistettu KÄSITYÖNÄ erittäin laadukkaista materiaaleista. Bombers -kuolaimia saa tilattua myös erikoiskokoja mittatilauksena. Verkkokaupassamme on myös kattava tietopaketti kuolaimista, joka perustuu täysin kuolainvalmistajan ohjeisiin ja siihen mihin kuolaimet ovat alunperin kehitetty ja mihin eri kuolaimien tehot ja vaikutukset perustuvat.BOMBERS BLUE BITS – BRING BALANCE

Bombers jakaa ennakkoluulottomasti tietotaitoaan ja kouluttaa hevosalan ihmisiä ympärimaailman. Heidän filosofiansa on, että hevoselle löydetään yksilöllisesti sopivat kuolaimet hevosen ehdoilla. Bombers- kuolaimia on hevosurheilun kaikilla osa-alueilla kuten mm. koulu-, este-, kenttäratsastus sekä polo- ja raviurheilussa.
 
Bombers on kehittänyt ja valmistanut laadukkaita hevostarvikkeita jo yli 30 vuoden ajan. Painopiste on ollut aina halu tarjota ja kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja haastaviin kuolainongelmiin. Bombers –kuolaimia onkin aina kehitetty ja testattu yhdessä maailman menestyneimpien ratsastajien kanssa. Tulokset ovat olleet todella hämmästyttäviä!

 

Tuotteet 1 - 9  (Yhteensä 9)
Bombers Eggbutt Loose Ring Barrel 20 Lukittuva 3-palakuolain - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-B20 - 1
Bombers
99,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Eggbutt Loose Ring Buster Roller 3-palakuolain - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-BR - 1
Bombers
88,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Eggbutt Loose Ring Colin Miles 3-palakuolain - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-CM - 1
Bombers
91,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Eggbutt Loose Ring Control Plate 45° 3-palakuolain - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-CP - 1
Bombers
92,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Eggbutt Loose Ring Elliptical 3-palakuolain - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-E - 1
Bombers
88,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Eggbutt Loose Ring Elliptical Lock Up Lukittuva 3-palakuolain - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-ELU - 1
Bombers
98,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Eggbutt Loose Ring Happy Tongue Kielentilallinen - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-HT - 1
Bombers
88,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Eggbutt Loose Ring Snaffle Lock Up Lukittuva Nivelkuolain - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-SLU - 1
Bombers
85,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Eggbutt Loose Ring Snaffle Nivelkuolain - Bombers Eggbutt Loose Ring - 30239-S - 1
Bombers
82,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja