Bombers Hybrid


Hybrid - yhdistelmäkuolaimet
 

Bombers Hybrid on yhdistelmäkuolain mekaanisesta Hackamoresta ja Amerikan Gag -kuolaimesta. Kuolaimen aiheuttama vipuvaikutuksen paine kohdistuu tasaisesti hevosen turvan päälle, alaleukaan ja niskaan sekä ratsastajan ohjastuntuman mukaan kuolaimen suuosaan. Yläpuolinen kolmionmuotoinen kuolainrengas kiinnitetään poskihihnaan ja alavarren alimmista renkaista (A tai B) ohjiin. Kuolaimen vipuvaikutus määräytyy sen mukaan, mihin renkaisiin ohjat kiinnitetään, alimmissa renkaissa kuolaimen vipuvaikutus on voimakkain. Pehmustettu hackamore sekä nylonin leukahihna. Kuolainrenkaan stopparilla voidaan säätää portaattomasti kuolaimen suuosan liikkuvuutta. Hybrid -yhdistelmäkuolain soveltuu vahvoille hevosille, jotka ovat suustaan herkkiä sekä hevosille joita ei voi ratsastaa pelkillä Hackamoreilla. Huom! tämä vaikutuksiltaan erittäin vahva kuolain soveltuu vain erittäin kokeneille ratsastajille!


Vinkki
Hevonen tasapainottaa itseään päällään toisin kuin esimerkiksi hännällään tasapainottavat koira- ja kissaeläimet. Siksi on erityisen tärkeää, että hevonen on tyytyväinen kuolaimeensa, koska heiluttamalla ja ravistelemalla päätään se menettää tasapainonsa, joka voi olla suuri riskitekijä esimerkiksi este- ja kenttäradoilla. Hevosesta näkee hyvin selkeät merkit, kun se on tyytyväinen kuolaimeensa - Keep your horse happy!  Lue lisää TÄSTÄ!
 
BOMBERS SWEET IRON "makea rauta"

BOMBERS kuolaimet on valmistettu Bombersin kehittämästä "Sweet Iron" -metalliseoksesta, jossa on ainutlaatuisia ja optimaalisesti sijoitettuja  korkealla lämmöllä kuumennettuja sinisen värisiä alueita, jotka maistuvat hevosen suussa makealle raudalle. Bombersin metalliseos poikkeaa esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä ollen hevoselle "pehmeämpi" ja tasalämpöisempi materiaali kuin esimerkiksi kylmä ja "kova" ruostumaton teräs. Makea raudanmaku stimuloi hevosen syljen eritystä, joka toimii ns. voiteluaineena, jolloin ratsastaja pystyy kommunikoimaan hevosen kanssa pehmeämmällä ja hienovaraisemmalla ohjastuntumalla. Käytössä Bombers –kuolaimen siniset osat muuttuvat ruosteen ruskeaksi, koska kuolaimen suuta voiteleva vaikutus perustuu kuolaimen makean makuiseen ruostumiseen "Sweet Iron". BOMBER BLUE ja FLEXIBLE MULLEN -kuolaimet poikkeavat muista Bombersin kuolaimista, koska ne eivät ole valmistettu Bombersin "Sweet Iron" -metalliseoksesta. Bomber Blue on valmistettu ainutlaatuisesta kevyestä ei-metallisesta materiaalista ja Flexible Mullen -kuolain on pinnoitettu joustavalla silikonituubilla. Kuolaimien sivuosat eli kuolainrenkaat ovat ruostumatonta terästä.

 
BOMBERS -KUOLAIMET

Meillä laaja valikoima laadukkaita ja vaikutuksiltaan erinomaisia Bombers -kuolaimia, jotka ovat valmistettu KÄSITYÖNÄ erittäin laadukkaista materiaaleista. Bombers -kuolaimia saa tilattua myös erikoiskokoja mittatilauksena. Verkkokaupassamme on myös kattava tietopaketti kuolaimista, joka perustuu täysin kuolainvalmistajan ohjeisiin ja siihen mihin kuolaimet ovat alunperin kehitetty ja mihin eri kuolaimien tehot ja vaikutukset perustuvat.BOMBERS BLUE BITS – BRING BALANCE

Bombers jakaa ennakkoluulottomasti tietotaitoaan ja kouluttaa hevosalan ihmisiä ympärimaailman. Heidän filosofiansa on, että hevoselle löydetään yksilöllisesti sopivat kuolaimet hevosen ehdoilla. Bombers- kuolaimia on hevosurheilun kaikilla osa-alueilla kuten mm. koulu-, este-, kenttäratsastus sekä polo- ja raviurheilussa.
 
Bombers on kehittänyt ja valmistanut laadukkaita hevostarvikkeita jo yli 30 vuoden ajan. Painopiste on ollut aina halu tarjota ja kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja haastaviin kuolainongelmiin. Bombers –kuolaimia onkin aina kehitetty ja testattu yhdessä maailman menestyneimpien ratsastajien kanssa. Tulokset ovat olleet todella hämmästyttäviä!

 


 
Tuotteet 1 - 2  (Yhteensä 2)
Bombers Hybrid Bomber Blue B18/10 Kielentilallinen Yhdistelmäkuolain - Bombers Hybrid - 30273-BB18 - 1
Bombers
264,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Hybrid Happy Tongue Kielentilallinen Yhdistelmäkuolain - Bombers Hybrid - 30273-HT - 1
Bombers
264,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja