Bombers Loose Ring Tube


Loose Ring Tube - vapaasti pyörivä kuolainrengas
 
Loose Ring Tube on vapaasti pyörivä suojarenkaallinen kuolainrengas, joka vapauttaa välittömästi ratsastajan pidätteen jälkeen kuolaimen suuosan neutraaliin asentoon. Kuolainrenkaan suupieliä suojaava suojarengas estää kuolainrengasta nipistämästä hevosen suupieliä sekä antaa "vakaamman" tuntuman hevosen suuhun. Kuolainrenkaan muotoilulla on myös hieman sivuttaissuuntaista ohjaavaa vaikutusta. Vapaasti pyörivä kuolainrengas on hevoselle pehmein ja miellyttävin kuolaimen sivuosa. Sopii nuorille ja kokemattomille sekä suupielistää herkille hevosille.


Vinkki
Hevonen tasapainottaa itseään päällään toisin kuin esimerkiksi hännällään tasapainottavat koira- ja kissaeläimet. Siksi on erityisen tärkeää, että hevonen on tyytyväinen kuolaimeensa, koska heiluttamalla ja ravistelemalla päätään se menettää tasapainonsa, joka voi olla suuri riskitekijä esimerkiksi este- ja kenttäradoilla. Hevosesta näkee hyvin selkeät merkit, kun se on tyytyväinen kuolaimeensa - Keep your horse happy!  Lue lisää TÄSTÄ!


BOMBERS SWEET IRON "makea rauta"

BOMBERS kuolaimet on valmistettu Bombersin kehittämästä "Sweet Iron" -metalliseoksesta, jossa on ainutlaatuisia ja optimaalisesti sijoitettuja  korkealla lämmöllä kuumennettuja sinisen värisiä alueita, jotka maistuvat hevosen suussa makealle raudalle. Bombersin metalliseos poikkeaa esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä ollen hevoselle "pehmeämpi" ja tasalämpöisempi materiaali kuin esimerkiksi kylmä ja "kova" ruostumaton teräs. Makea raudanmaku stimuloi hevosen syljen eritystä, joka toimii ns. voiteluaineena, jolloin ratsastaja pystyy kommunikoimaan hevosen kanssa pehmeämmällä ja hienovaraisemmalla ohjastuntumalla. Käytössä Bombers –kuolaimen siniset osat muuttuvat ruosteen ruskeaksi, koska kuolaimen suuta voiteleva vaikutus perustuu kuolaimen makean makuiseen ruostumiseen "Sweet Iron". BOMBER BLUE ja FLEXIBLE MULLEN -kuolaimet poikkeavat muista Bombersin kuolaimista, koska ne eivät ole valmistettu Bombersin "Sweet Iron" -metalliseoksesta. Bomber Blue on valmistettu ainutlaatuisesta kevyestä ei-metallisesta materiaalista ja Flexible Mullen -kuolain on pinnoitettu joustavalla silikonituubilla. Kuolaimien sivuosat eli kuolainrenkaat ovat ruostumatonta terästä.
 

 
BOMBERS -KUOLAIMET
 

Meillä laaja valikoima laadukkaita ja vaikutuksiltaan erinomaisia Bombers -kuolaimia, jotka ovat valmistettu KÄSITYÖNÄ erittäin laadukkaista materiaaleista. Bombers -kuolaimia saa tilattua myös erikoiskokoja mittatilauksena. Verkkokaupassamme on myös kattava tietopaketti kuolaimista, joka perustuu täysin kuolainvalmistajan ohjeisiin ja siihen mihin kuolaimet ovat alunperin kehitetty ja mihin eri kuolaimien tehot ja vaikutukset perustuvat.


BOMBERS BLUE BITS – BRING BALANCE

Bombers jakaa ennakkoluulottomasti tietotaitoaan ja kouluttaa hevosalan ihmisiä ympärimaailman. Heidän filosofiansa on, että hevoselle löydetään yksilöllisesti sopivat kuolaimet hevosen ehdoilla. Bombers- kuolaimia on hevosurheilun kaikilla osa-alueilla kuten mm. koulu-, este-, kenttäratsastus sekä polo- ja raviurheilussa.
 
Bombers on kehittänyt ja valmistanut laadukkaita hevostarvikkeita jo yli 30 vuoden ajan. Painopiste on ollut aina halu tarjota ja kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja haastaviin kuolainongelmiin. Bombers –kuolaimia onkin aina kehitetty ja testattu yhdessä maailman menestyneimpien ratsastajien kanssa. Tulokset ovat olleet todella hämmästyttäviä!

 

Tuotteet 1 - 10  (Yhteensä 10)
Bombers Loose Ring Tube Buster Roller 3-palakuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-BR - 1
Bombers
91,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Colin Miles 3-palakuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-CM - 1
Bombers
94,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Control Plate 45° 3-palakuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-CP - 1
Bombers
91,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Elliptical 3-palakuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-E - 1
Bombers
96,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Elliptical Cable 3-palakuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-EC - 1
Bombers
114,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Elliptical Lock Up Lukittuva 3-palakuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-ELU - 1
Bombers
107,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Happy Tongue Kielentilallinen - Bombers Loose Ring Tube - 30221-HT - 1
Bombers
88,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Snaffle Cable Nivelkuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-SC - 1
Bombers
114,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Snaffle Lock Up Lukittuva Nivelkuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-SLU - 1
Bombers
107,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Loose Ring Tube Snaffle Nivelkuolain - Bombers Loose Ring Tube - 30221-S - 1
Bombers
96,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja