Bombers Weymouth


Bombers Weymouth Kankikuolaimet

Bombers Weymouth, erittäin tyylikkäät ja elegantisti muotoillut kankikuolaimet, joissa yhdistyvät erittäin korkealaatu ja miellyttävä suutuntuma hevoselle. Weymouth -kankikuolaimen alavarsi muuttaa ohjastuntuman mukaan suuosan kulmaa tehden painetta kuolaimen suuosaan ja hevosen niskaan (poll), alaleukaan (curb) sekä poskiin (cheek). Pitkässä 75mm alavarressa on enemmän vipuvaikutusta kuin lyhyessä 55mm alavarressa. Bombersin kankikuolain sopii keveyden ja suuosan muotoillun vuoksi myös erittäin herkille hevosille.

Kankikuolainta käytetään kankisuitsissa yhdessä bridong -kuolainten kanssa. Ylimmistä ulospäin taivutetuista ylävarren renkaista kankikuolain kiinnitetään kankiposkihihnoihin ja alimmista alavarren renkaista kankiohjiin. Leukaketju säädetään niin, että kuolaimen vipukulma on noin 45 asteen kulmassa (älä kiristä leukaketjua liian tiukalle). Kuolaimet sisältävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut koukut ja leukaketjun. Kankikuolaimen pienimpiin alavarren renkaisiin voidaan kiinnittää ns. huulihihna tai toiselta nimeltään kuolaremmi, joka pitää kuolaimen varret vakaammin paikoillaan sekä estää hevosta leikkimästä huulillaan kuolaimen alavarsilla.

Bombers Weymouth -kankikuolaimesta on saatavana kahta eri alavarren pituutta: Short (55mm) ja Long (75mm). FEI -sääntöjen mukainen kankikuolain.


Vinkki
Hevonen tasapainottaa itseään päällään toisin kuin esimerkiksi hännällään tasapainottavat koira- ja kissaeläimet. Siksi on erityisen tärkeää, että hevonen on tyytyväinen kuolaimeensa, koska heiluttamalla ja ravistelemalla päätään se menettää tasapainonsa. Hevosesta näkee hyvin selkeät merkit, kun se on tyytyväinen kuolaimeensa - Keep your horse happy!  Lue lisää TÄSTÄ!


 
BOMBERS SWEET IRON "makea rauta"

BOMBERS kuolaimet on valmistettu Bombersin kehittämästä "Sweet Iron" -metalliseoksesta, jossa on ainutlaatuisia ja optimaalisesti sijoitettuja  korkealla lämmöllä kuumennettuja sinisen värisiä alueita, jotka maistuvat hevosen suussa makealle raudalle. Bombersin metalliseos poikkeaa esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä ollen hevoselle "pehmeämpi" ja tasalämpöisempi materiaali kuin esimerkiksi kylmä ja "kova" ruostumaton teräs. Makea raudanmaku stimuloi hevosen syljen eritystä, joka toimii ns. voiteluaineena, jolloin ratsastaja pystyy kommunikoimaan hevosen kanssa pehmeämmällä ja hienovaraisemmalla ohjastuntumalla. Käytössä Bombers –kuolaimen siniset osat muuttuvat ruosteen ruskeaksi, koska kuolaimen suuta voiteleva vaikutus perustuu kuolaimen makean makuiseen ruostumiseen "Sweet Iron". BOMBER BLUE ja FLEXIBLE MULLEN -kuolaimet poikkeavat muista Bombersin kuolaimista, koska ne eivät ole valmistettu Bombersin "Sweet Iron" -metalliseoksesta. Bomber Blue on valmistettu ainutlaatuisesta kevyestä ei-metallisesta materiaalista ja Flexible Mullen -kuolain on pinnoitettu joustavalla silikonituubilla. Kuolaimien sivuosat eli kuolainrenkaat ovat ruostumatonta terästä.
 


BOMBERS -KUOLAIMET

Meillä laaja valikoima laadukkaita ja vaikutuksiltaan erinomaisia Bombers -kuolaimia, jotka ovat valmistettu KÄSITYÖNÄ erittäin laadukkaista materiaaleista. Bombers -kuolaimia saa tilattua myös erikoiskokoja mittatilauksena. Verkkokaupassamme on myös kattava tietopaketti kuolaimista, joka perustuu täysin kuolainvalmistajan ohjeisiin ja siihen mihin kuolaimet ovat alunperin kehitetty ja mihin eri kuolaimien tehot ja vaikutukset perustuvat.BOMBERS BLUE BITS – BRING BALANCE

Bombers jakaa ennakkoluulottomasti tietotaitoaan ja kouluttaa hevosalan ihmisiä ympärimaailman. Heidän filosofiansa on, että hevoselle löydetään yksilöllisesti sopivat kuolaimet hevosen ehdoilla. Bombers- kuolaimia on hevosurheilun kaikilla osa-alueilla kuten mm. koulu-, este-, kenttäratsastus sekä polo- ja raviurheilussa.
 
Bombers on kehittänyt ja valmistanut laadukkaita hevostarvikkeita jo yli 30 vuoden ajan. Painopiste on ollut aina halu tarjota ja kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja haastaviin kuolainongelmiin. Bombers –kuolaimia onkin aina kehitetty ja testattu yhdessä maailman menestyneimpien ratsastajien kanssa. Tulokset ovat olleet todella hämmästyttäviä!

 

Tuotteet 1 - 6  (Yhteensä 6)
Bombers Weymouth Bomber Blue B14/07 Kankikuolain - Bombers Weymouth - 30292-BB-B14 - 1
Bombers
195,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Weymouth Bomber Blue B18/10 Kankikuolain - Bombers Weymouth - 30292-BB-B18 - 1
Bombers
195,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Weymouth Fielder Forward Port Kankikuolain - Bombers Weymouth - 30292-FFP - 1
Bombers
159,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Weymouth Fielder Swivel PF Port Kankikuolain - Bombers Weymouth - 30292-HTSW - 1
Bombers
171,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Weymouth Happy Tongue Straight Kankikuolain - Bombers Weymouth - 30292-HTS - 1
Bombers
159,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Bombers Weymouth Mullen Kankikuolain - Bombers Weymouth - 30292-M - 1
Bombers
156,90 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja