SPEEDEX Hevosrehut


Suomalaiset Speedex rehut hevosille ja poneille

Feedex on Pohjanmaalla sijaitseva perheyritys, joka on valmistanut maatilarehuja jo neljännes vuosisadan ajan.  Yrityksen sisältä ja raaka-ainetoimittajien piiristä löytyi sekä kiinnostusta että osaamista hevosten ravitsemuksesta, joten tehtiin päätös lähteä mukaan kasvaville hevosrehumarkkinoille. Syksyllä 2012 Feedex ryhtyi valmistamaan ja markkinoimaan hevosten tasapainoiseen ruokintaan suunniteltua Speedex-tuotesarjaa.

Asetimme tavoitteeksi luoda sarjan hevosrehuja, jotka edistävät hevosen hyvinvointia. Hyvinvoiva hevonen suoriutuu paremmin sekä valmennuksesta että kilpailusta. Erityisen tärkeitä ovat hyvin toimiva ruoansulatus sekä vahva vastustuskyky. Speedex-rehuista on tässä yhteydessä paljonkin apua. Raaka-aineet valitaan huolellisesti. Niiden tulee olla hevosen ruoansulatukselle sopivia ja hyvin imeytyviä. Tämä koskee myös suojaravintoaineita, kuten kivennäisiä, hivenaineita ja vitamiineja.

Speedexillä on ollut suurta hyötyä yhteistyöstä Alltechin kanssa, joka on maailmanlaajuisesti merkittävä toimija kotieläinten ravitsemukseen liittyvässä tutkimuksessa.  Koska Feedexillä jo oli käytössä useita Alltechin rehuteknologioita, oli luonnollista hyödyntää niitä myös hevosten rehuissa. Speedex on ensimmäisenä rehunvalmistajana Suomessa ryhtynyt lisäämään mykotoksiinien sitojaa myös hevosrehuun. Homemyrkyt ovat valitettavasti yleistyneet viljoissa. Siksi mykotoksiinisitojaa lisätään yleisesti rehuihin vähentämään haittavaikutuksia erityisen herkillä eläimillä.

Speedex pyrkii seuraamaan tutkimuksia hevosten ruokinnasta maailmalla. Kun eurooppalaiset hevostutkijat kokoontuivat vuonna 2014 Leipzigissä (7 th European Workshop on Equine Nutrition) Speedexin edustaja tapasi brittiläisen hevosasiantuntijan, joka on pitkään avustanut eri lajien huipulla kilpailevia hevosia. Tämän kokemuksen pohjalta Dr David Marlin on kehittänyt Science Supplements-sarjan erikoisrehuja, joita Speedex voi tarjota myös suomalaisille hevosenomistajille.
 

Tuotteet 1 - 6  (Yhteensä 6)
Speedex Complete Kauraton Täysrehu 25kg - SPEEDEX Hevosrehut - PX7307 - 1
Speedex
18,90 €
(sis. alv 14%)
Heti varastosta 20 kpl
Speedex Easy matala tärkkelys- ja sokeripitoisuus Täydennysrehu 25kg - SPEEDEX Hevosrehut - PX7306 - 1
Speedex
19,80 €
(sis. alv 14%)
Heti varastosta 12 kpl
Speedex Future Valkuaistäydennysrehu 25kg - SPEEDEX Hevosrehut - PX7311 - 1
Speedex
28,90 €
(sis. alv 14%)
Heti varastosta 7 kpl
Speedex Grow Täysrehu 25kg - SPEEDEX Hevosrehut - PX7305 - 1
Speedex
18,90 €
(sis. alv 14%)
Heti varastosta 3 kpl
Speedex Mineral Kivennäistäydennysrehu 25kg - SPEEDEX Hevosrehut - PX7309 - 1
Speedex
28,90 €
(sis. alv 14%)
Heti varastosta 4 kpl
Speedex Royal Energiatäydennysrehu 25kg - SPEEDEX Hevosrehut - PX7310 - 1
Speedex
24,90 €
(sis. alv 14%)
Heti varastosta 4 kpl