Allergenius -allergiatuotteetHELPOTUSTA ALLERGIAOIREISIIN – VOIKO SE OLLA TOTTA!


Ruotsissa yleisin krooninen sairaus lapsilla ja nuorilla on allergia. Lähes 40 % väestöstä kokee, että heillä on allergiaoireita. 80-luvun jälkeen allergikkojen määrä on tuplaantunut ja tulevaisuudessa määrä vain kasvaa. Yhden teorian mukaan lisääntynyt hygieniataso on nopeuttanut allergioiden kehitystä.

Aineet, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita, kutsutaan allergeeneiksi. Allergeenien lähteitä ovat esimerkiksi kissa, koivu ja maapähkinä, ja jokaisella lähteellä on eri määrä allergeeneja, joihin voimme reagoida. Kalassa reagoimme vain yhteen, kun taas kissoilla allergeeneja tunnetaan tällä hetkellä kahdeksan ja koirilla kuusi. Koirilla allergeenit löytyvät ihosta ja syljestä sekä uroskoirilla niitä erittyy myös eturauhasesta. Lemmikistä allergeenit leviävät ympäristöön ja tarttuvat tekstiileihin ja huonekaluihin.

Monet allergioista kärsivät haluavat kuitenkin pitää lemmikkejä ja yrittävät parhaansa mukaan lievittää oireita imuroimalla ja siivoamalla usein sekä välttämällä lemmikin makoilua samalla sohvalla tai sängyllä ihmisten kanssa. Aina tämäkään ei kuitenkaan auta.

Ruotsalainen Medi-Tec on yritys, joka yhteistyössä johtavien tutkijoiden, eläinlääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa tutkii allergioita ja mahdollisia parannuskeinoja. Tutkimustyön ja kehittelyn tuloksena lanseerattiin oma tuotemerkki Allergenius®. Allergenius® shampoo on kehitetty erityisesti koira-allergiasta kärsiville lievittämään oireita. Allergenius tuotesarjan kehittäjä on tiedemies Hans Grönlund ja yksi kuuluisimmista Allergenius- tuotteiden käyttäjistä on ruotsalainen kirjailija Liza Marklund, joka on saanut avun kissa-allergiaansa.
 

Shampoo on ainutlaatuinen:

- vähentää allergeeneja jopa 90 %
- vahvistaa ja ravitsee lemmikin ihoa ja turkkia
- vähentää turkin ja ihon kutinaa ja hilseilyä
- parantavat turkin kuntoa ja ihoa pesun jälkeen
- nestemäinen ja helppokäyttöinen
- hajusteeton (sopii myös herkille koirille)
- neljä viidestä saa apua oireisiin
- soveltuu myös kissoille
 

Shampoo ei ainoastaan helpota ihmisten oireita, vaan samalla se hoitaa koiran turkkia ja ihoa. Se auttaa vähentämään hilsettä ja turkista tulee tuuhea. Ruotsalaisessa Hundspor –lehden 5/2015 artikkelissa oli juttua ihan tavallisista ihmisistä, jotka joko itse kärsivät tai joku lähipiiristä kärsii eriasteisista allergioista. Kuitenkin rakkaus eläimiin on saanut heidät pitämään lemmikkinsä oireista huolimatta. He pääsivät omakohtaisesti testaamaan Allergenius® –shampoota ja ero oli huomattavissa jo yhden pesukerran jälkeen. Allergiset oireet olivat huomattavasti lievemmät kuin ennen. Säännöllisellä, viikoittaisella pesulla koira erittää vähemmän allergeeneja. Shampoo ei poista itse allergiaa, mutta miltä tuntuisi elää lemmikkisi kanssa täyspäiväistä elämää ilman jatkuvia oireita? Kannattaa ainakin kokeilla. Shampoota voidaan käyttää myös kissoilla. Allergenius® shampoon lisäksi on tulossa myös erityinen turkkiin jätettävä suihkutettava Allergenius® Balsam, jota voidaan käyttää pesukertojen välissä.

Karoliininen Instituutti Tukholmassa tutki Allergenius® shampoon vaikutusta 21 eri koiralla ja pesuja tehtiin 53. Allergeenit mitattiin ennen ja jälkeen pesukertojen. Tulosten mukaan 85%, parhaissa tapauksissa jopa 97% allergeeneistä hävisi.

Allergenius® Dog Erikoishampoo ja lemmikin turkkiin jätettävä hoitosuihke Allergenius® Dog Erikoisbalsam tuovat helpotusta monen eläinrakkaan elämään. Nämä huikeat ja ainutlaatuiset Ruotsissa kehitetyt ja valmistetut hoitotuotteet ovat erittäin tervetullut edistysaskel nykypäivän tarpeisiin. Hoitoaineiden säännöllinen käyttö tuo merkittävää hyötyä ja parantavat ihmisen ja lemmikin elämänlaatua monella tavalla. Myynti: www.kotieläintarvike.fi / System Lahti Oy, Seinäjoki.


Tuotteet 1 - 4  (Yhteensä 4)
Allergenius Cat Special Shampoo 250ml - Allergenius -allergiatuotteet - 718.3510 - 1
Allergenius
29,90 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 2 kpl
Allergenius Dog Special Balsam Mousse 150ml Erikoishoitoaine - Allergenius -allergiatuotteet - 718.3506 - 1
Allergenius
25,90 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 3 kpl
Allergenius Dog Special Balsam Spray 250ml Erikoishoitoaine - Allergenius -allergiatuotteet - 718.3504 - 1
Allergenius
29,90 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 4 kpl
Allergenius Dog Special Shampoo 250ml - Allergenius -allergiatuotteet - 718.3500 - 2
Allergenius
29,90 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 6 kpl