Powerstart Säilörehun Säilöntäaineet

 

POWERSTART® INSTANT Säilörehun Säilöntäaineen ENNAKKOMYYNTI ON ALKANUT!


Säilöntäaineen ennakkomyynnistä ostaneet asiakkaamme saavat -10% ALENNUKSEN!

Tarjous on voimassa vain vuoden 2017 loppuun asti.


Ainutlaatuisessa Powerstart Instant säilöntäaineessa on patentoitu koostumus!
Tutustu lisää säilöntäaineeseen ja katso esittelyvideot..

Ennakkotilaukset sähköpostilla myynti@kotielaintarvike.fi tai soittamalla 06 4787 200.
 

Haemme myös uusia jälleenmyyjiä ympäri Suomea.

Lisätietoja:
System Lahti Oy / Kotieläintarvike.fi
Sami Lahti 06 4787 200POWERSTART ® INSTANT - Säilörehun Säilöntäaine
Instant on LUOMU –hyväksytty ja testattu Suomen olosuhteissa.

Powerstart säilörehun säilöntäaineiden kehityksen ja valmistuksen takana on maailman suurin nautakarjan genetiikkaan erikoistunut yritys GENUS ABS.


BIOLOGINEN JA TUTKITUSTI TEHOKAS

Powerstart® biologiset säilörehun säilöntäaineet perustuvat IBERS -instituutin (Institute of Biological Environmental and Rural Sciences) kehittämään teknologiaan. IBERS -instituutti kuuluu Walesissa sijaitsevaan Aberystwythin yliopistoon.

Ainutlaatuinen koostumus
Genus ABS Powerstart® säilörehun säilöntäaineiden tehokkuus ja ainutlaatuisuus perustuu juuri tähän IBERS -instituutin kehittämään bakteerikantaan, joka on ainoastaan Genus ABS:n säilöntäaineissa.

Nopea käymisprosessi
Erityisen tehokas IBERS:n kehittämä bakteerikanta nopeuttaa huomattavasti säilörehun käymisprosessia parantaen näin säilörehun laatua ja maittavuutta. Lehmät syövät maittavaa säilörehua paljon enemmän, josta seuraa monenlaisia hyötyjä.

Maittava ja ravintorikas säilörehu = erittäin kannattava maidon- ja lihantuotanto sekä nautojen jalostus- ja kasvatustoiminta.

Genus ABS Powerstart®
Maailman suurin genetiikkaan erikoistunut yritys Powerstart® säilörehun säilöntäaineiden takana on Genus ABS, joka on maailman suurin nautakarjan genetiikkaan ja säilörehuun erikoistunut yritys. Kannattavan ja tuottoisan nautakarjan kasvatuksen kivijalkana on erityisen maittava ja huippulaadukas ravinto, joka pitää lehmät hyvin lypsävinä, terveinä sekä erityisen hedelmällisinä. Elinvoimaiset lehmät kasvavat ja kehittyvät erinomaisella tavalla sekä tulevat tiineiksi nopeasti ja helposti, yhä uudelleen.

Englannin parhaimmat säilöntäaineet
Genus ABS Powerstart® -säilöntäaineiden tehokkuus sekä niiden ainutlaatuisuus ovat tehneet siitä Englannin yhden eniten myydyimmistä säilöntäaineista. Genus ABS:n ainutlaatuinen Lactobacillus plantarum -bakteerikanta on Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisten (EFSA) hyväksymä. Powerstart AberF1:n hyväksyntänumero on 1k20713.
YKSINKERTAINEN TOIMINTAPERIAATE

GENUS ABS Powerstart® säilörehun säilöntäaineiden toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen: jokaiseen rehugrammaan lisätään 1 000 000 bakteeria, jotka muuttavat vain osan rehun sokereista maitohapoiksi. Nopea käymisprosessi säilyttää rehun ravintorikkaita sokereita ja valkuaista tehden siitä hyvin maittavaa.

Kustannustehokkain
Powerstart® säilöntäaineilla valmistettu säilörehu on korkealaatuista ja kustannustehokkainta ravintoa. PH -tason nopea lasku ja korkeat maitohappomäärät sekä matala ammoniakkitaso tekevät Powerstart® säilörehun säilöntäaineesta ylivertaisen.

Maittavan säilörehun salaisuus
Powerstart® säilöntäaineen sisältämä ainutlaatuinen maitohappobakteerikanta laskee rehun PH -tason nopeasti alas. Nopean käymisprosessin aikana heinän raakavalkuainen ehtii hajoamaan vain vähän, jolloin säilörehuun jää mahdollisimman paljon alkuperäisiä sokereita ja valkuaista. Mitä nopeampi käymisprosessi sitä vähemmän ammoniakkia pääsee kertymään itse säilörehuun. Ohessa olevista vertailuista näkyy, kuinka Powerstart® säilöntäaineen nopea käymisprosessi on ainutkertaisen tehokasta.Laadukas ja maittava säilörehu on kannattavinta
Naudat syövät maittavaa säilörehua parhaiten, jolloin ne myös hyötyvät jokaisesta suupalastaan eniten. Korkealaatuisen säilörehun vaikutukset ovat laajat: hyvinvointi, elinvoimaisuus, terveys, kasvu ja kehitys, maidon- ja lihantuotto, hedelmällisyys ja tiineyksien määrät sekä tuotannon kannattavuus parantuvat.

HEINÄN TÄRKEÄT SOKERIT

Heinä sisältää kahdenlaisia sokereita - yksinkertaisia eli vapaita ja monimutkaisia eli sitoutuneita. Glukoosi, fruktoosi ja sakkaroosi kuuluvat vapaisiin sokereihin ja fruktaani kuuluu sitoutuneisin sokereihin. Normaaleissa olosuhteissa korjattavassa heinässä on 50% sokereista sitouneena. Kostealla säällä korjattavassa heinässä rehun sitoutuneiden sokeireiden määrä voi olla jopa 85%. Heinän vapaiden sokereiden määrä muodostuu rehun kosteuden mukaan. Mitä kuivempaa heinä on sitä korkeammaksi heinän vapaiden sokereiden märää kasvaa.Tehokkaat AberF1 -bakteerit
Powerstart® säilöntäaineen sisältämät AberF1:n bakteerit pääsevät käsiksi jopa 100%:sesti sekä heinän vapaisiin että sitoutuneisiin sokereihin. AberF1:n bakteerit muuntavat vain osan heinän alkuperäisistä sokereista maitohapoksi säilyttäen rehun loput hyvät sokeri- ja valkuaispitoisuudet.

Ravintorikas säilörehu = kannattava tuotanto
Powerstart® säilöntäaineen nopean käymisen ansiosta heinän laadukkaat ravintoaineet säilyvät ja ammoniakki-taso pysyy mitättömän pienenä. Tehokkaan käymisen ansiosta sokereita säilyy enemmän karjan hyödyksi. Ainoaksi käymistuotteeksi jäänyt maitohappo on karjalle erityisen maistuvaa. Maittava ja ravintorikas säilörehu pitää lehmät tuottoisina, terveinä ja hedelmällisinä, joka on tämän päivän kannattavan maatilayrityksen elinehto!Powerstart® Instant on LUOMU -hyväksytty, heti valmis ja helppokäyttöinen sekä ehdottomasti maittavin ja tehokkain lehmien säilörehun säilöntäaine. Testattu Suomen olosuhteissa!

Tutustu myös uusimpaan LUOMU -hyväksyttyyn Powerstart® Xtra säilörehun säilöntäaineeseen, jolla saadaan rehun jälkilämpenemisriski minimoitua.


Nautakarja syö mielellään Powerstartilla käsiteltyä säilörehua!VAIKUTUKSET HEDELMÄLLISYYTEEN

GENUS ABS on tutkinut ja analysoinut Englannissa yli 25 000 lypsylehmän kannattavuustietoja. Tuloksista kävi ilmi, että Powerstart® säilöntäaineilla käsitellyillä säilörehuilla ruokittujen lehmien poikimisväli oli jopa 10 päivää lyhyempi kuin muilla säilörehuilla ruokituilla lehmillä.

John Cook, Genus ABS:n teknisen johtajan kommentti:
”Tiedämme, että lehmien ravinnolla on merkittävä vaikutus hedelmällisyyteen. Hyvälaatuinen ja maittava säilörehu toimii parhaiten ruokinnan kivijalkana. Tutkimuksissa käy ilmi, että säilörehun laatu ei vaikuta pelkästään maidontuottoon vaan myös merkittävästi lehmien hedelmällisyyteen ja poikimisväleihin”
Poikimisväli lyhenee jopa 10 päivää
• Yksi tiineetön lehmä per päivä vie lehmäkohtaisesta katteesta vähintään 3,50€ /päivä *
• Powerstart® säilöntäaineilla käsitellyillä säilörehuilla ruokitut lehmät on yhden vuoden aikana 10 päivää enemmän tiineenä = laskennallinen katehyöty on 35€.
• Esimerkiksi 250 lehmän tilalla. Powerstart® säilöntäaineella käsitellyllä säilörehulla ruokittujen lehmien laskennallinen katehyöty on vuodessa jopa 8750€.

Lihakarjan elopainon nousee
Powerstart® säilöntäaine parantaa huomattavasti säilörehun maittavuutta säilyttämällä heinän ravintorikkaat valkuaiset ja pitämällä ammoniakkitason erittäin alhaisena. Maittava ja laadukas säilörehu lisää nautojen syöntimääriä ja nopeuttaa kasvua.
• IBERS -instituutin testeissä Powerstart® säilöntäaineella käsitellyllä säilörehulla ruokittujen nautojen syöntimäärät parantuivat merkittävästi.
• Tuloksista kävi ilmi, että Powerstart® säilöntäaineella käsitellyllä säilörehulla ruokittujen nautojen elopaino nousi 45% enemmän kuin muilla säilörehulla ruokituilla lihakarjalla.
• Ison-Britannian maatiloilla tehdyissä tutkimuksissa Powerstart® säilöntäaineella käsitellyllä säilörehulla päivittäin ruokittujen 184 päisen lihakarjan keskimääräinen elopainon nousu oli yli 27% suurempi kuin muilla säilörehulla ruokituilla lihanaudoilla.
• Lihakarjan parempi ja nopeampi elopainon nousu vähentää lihakarjan kasvatuspäivien määriä, joka taas vähentää kasvatuksen tuotantokustannuksia.

GENUS ABS on jo 1990 -luvun alusta lähtien toimittanut maatiloille tutkitusti laadukasta säilörehun säilöntäainetta.KÄYTTÖOHJEET

Powerstart® Instant säilörehun säilöntäaineen annostelu- ja käyttöohje

Säilöntäaineastioiden puhtaus on erittäin tärkeää, koska happosäilöntäaineiden käytöstä jääneet happojäämät tappavat maitohappobakteerit. Säilöntäaineastiat tulee huuhdella lämpimällä vedellä pariin kertaan happojäämien poistamiseksi. Ei saa käyttää pesuaineita! Vaikka astioissa olisi käytetty aiemminkin biologisia säilöntäaineita, niin astiat tulee pestä aina ennen rehuntekoa,annostelijankin toimintavarmuuden takaamiseksi. Jauhe sekoitetaan esim. sankoon, missä on +35oC puhdasta vettä.

HUOM! Säilöntäainejauhe ei liukene kylmään veteen, joten veden lämpötila tulee mitata tarkasti. Säilöntäainejauhe tulee sekoittaa veteen tasaiseksi (jauhepaakut liukenevat, kun seos annetaan oleentua hetken, jonka jälkeen sekoitetaan uudestaan). Valmis seos kaadetaan säilöntäaineastiaan ja lopuksi lisätään puhdasta vesijohtolämpöistä vettä.

Powerstart® Instant yksi pakkaus riittää 100 rehutonnille, pakkaus sisältää neljä erillistä säilöntäainejauhepussia (4 x 25 rehutonni). Pakkauksessa on mukana käyttöohjeet.


Powerstart Instant, annosteluohje:
○ 2 litraa/ rehutonni = 1 pakkaus (4x25) 200 litran astiaan, saadaan 100 tn säilörehua.    
○ 4 litraa/ rehutonni = ½ pakkaus (2x25) 200 litran astiaan, saadaan 50 tn säilörehua.


Suunnittele sekoitussuhteet aina ennen rehuntekoa!


Powerstart Instant säilystysohjeet:

Säilytys viileissä ja kuivassa noin +15 astetta, säilyvyys 2kk.
Säilytys jääkaapissa noin +4 astetta, säilyvyys 8kk.
Suositeltava säilytys pakastimessa noin -18 astetta, säilyvyys 2 vuotta.
KATSO GENUS ABS POWERSTART MYYNTI JA NEUVONTA

Esittelyvideot
GENUS ABS Powerstart säilörehun säilöntäaineiden videot on jaettu 9 eri osaan. Videot on englanninkielisiä, joten kysymyksiä ilmaantuessa ota meihin epäröimättä yhteyttä!

Maahantuonti ja myynti
System Lahti Oy / Kotieläintarvike.fi
Sami Lahti
06 4787 200
Pohjankaari 4, 60120 Seinäjoki
myynti@kotieläintarvike.fi
www.kotieläintarvike.fi

Myynti ja neuvonta

Mikko Laine
040 5268 694
Karkkila

Marko Mäki-Arvela
050 3061 729
KalantiTuotteet 1 - 1  (Yhteensä 1)
Powerstart Instant Säilörehun Säilöntäaine 100 rehutonnia - Tilaa Powerstart Instant - POW-INSTANT - 2
Genus ABS Powerstart
249,90 €
(sis. alv 14%)
Heti varastosta 2 kpl