Domino rehuautomaatit


 

DOMINO REHUAUTOMAATIT

Domino rehuautomaatit ovat erittäin korkealaatuisia, varmatoimisia ja pitkäikäisiä. Maahantuomme Dominon rehuautomaatteja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, joten tuotteiden hinnat muodostuu aina kokonaistarpeen mukaisesti. Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin tuotteisiin myös valmistajan omilla nettisivuilla www.domino.dk. ja pyydä tarjous!

 
Rehuautomaatti vasikoille
Dominon rehuautomaatit varmistaa vasikoille helpon pääsyn rehuun. Rehuautomaatti takaa luonnollisen ja rauhallisen ympäristön karsinoihin ja parantaa osaltaan kasvua ja ruuansulatusta. Rehuautomaatin syöttölaitteesta rehu tippuu vain silloin, kun vasikka haluaa syödä, joten rehuhävikkiä ei juurikaan ilmene. Valmistettu kestävästä erikoismuovista ja ruostumattomasta teräksestä. Rehuautomaateissa on ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunasuojat, ei teräviä reinoja. Helppo puhdistaa, ei tarvitse purkaa mitään osia ennen puhdistusta. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Helppo ja vaivaton käyttää.
Rehukaukalot vasikoille
Dominon rehukaukalot vasikoille on valmistettu vahvasta 12mm muovilevystä. Kaukaloissa on ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunasuojat, ei teräviä reinoja. Saatavana kaksi mallia eri reunakorkeudella. Matalampi etureunan (eläimeen päin) korkeus helpottaa vasikan syömistä ja vähentää rehuhävikkiä. Kaukalopituudet jopa 3000mm asti. Kaukalon asentaminen lievään kallistukseen takaa helpon puhdistuksen. Hygieeninen ja helppo puhdistaa. Helppo ja vaivaton käyttää.Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.