Prestige Roma Jump / NewUusi päivitetty Roma Jump New -malli vuodesta 2018


Uusi Roma Jump New -estesatula edustaa uusinta Prestigen Jump Line -mallistoa, joka on kehitetty erityisesti tämän päivän urheilu-harrastehevosille ja -poneille. Klassisen tyylikäs Roma Jump New on hieman ”paranneltu” malli Roma Jump -mallista. Roma Jump New satulassa on keskisyvä "medium deep tree" runko ja laakeammat villapaneelit sekä leveä selkärangan tila. 

Keskiosaan painotetussa istuimessa on pehmeä, mukava ja keskeltä kapea istuin, joten ratsastaja pääsee hyvin lähelle hevosta (close contact) saaden näin erinomaisen tuntuman. Perusmallisessa Roma Jump New -satulassa on keskisuuret (medium) jalkatuet edessä ja takana. Siipien ja jalkatukien kokoa ja kiinnitystä (tarrakiinniteisiksi) voidaan tilauksen yhteydessä muuttaa ratsastajan pituuden ja tarpeiden mukaan. Satula on vuorattu kokonaan luonnon kasviparkkiaineilla käsitellystä ja erittäin korkealaatuisesta nahasta. Saatavana erilaisia räätälöintimahdollisuuksia.
 

Prestige on viime vuosina (2014-) kehittänyt ja uusinut niin uusia kuin vanhempiakin satulamallejaan merkittävästi, joten niissä on tapahtunut niin hevoselle kuin ratsastajalle paljon paranneltuja ominaisuuksia. Hevosten rakenteessa on jalostuksen myötä tapahtunut viime vuosikymmeninä paljon muutoksia, kuten pään ja etulapojen asento, selän ja kaulan pituus, selkärangan leveys jne. Nämä kaikki rakennemuutokset on vaikuttanut hevosten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ryhtiin ja tasapainoon. Tästä syystä Prestige on mm. lyhentänyt ja uudelleen muotoillut satuloidensa runkoja sekä muuttanut istuimien painopistettä hevoselle sopivampaan kohtaan, jotta ne voisivat palvella yhä paremmin tämän päivän urheilu-harrastehevosia.


Lue lisää TÄSTÄ!

 

Made in Italy - Prestige satulat valmistetaan Italiassa!


© System Lahti Oy / Kotieläintarvike.fi – kopiointi ja jäljittely ehdottomasti kielletty

Tuotteet 1 - 3  (Yhteensä 3)
Prestige Estesatula Roma Jump - Prestige Roma Jump / New - 171980 - 10
Prestige
1 879,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula Roma Jump 17/34 +2M Black - Prestige Roma Jump / New - 171980-MS1 - 1
Prestige
1 879,00 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 1 kpl
Prestige Estesatula Roma Jump 17/37 M Tobacco - Prestige Roma Jump / New - 171980-MS2 - 1
Prestige
1 879,00 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 1 kpl