Prestige Versailles New


 


Uusi päivitetty Versailles New -malli vuodesta 2014

Suosittuun Prestige Versailles estesatulaan on vuodesta 2014 alkaen tehty paljon paranneltuja teknisiä ominaisuuksia ja samalla nimi on muutettu Versailles New -malliksi. Uusimmassa Versailles New -mallissa on mm. uudelleen muotoiltu ja lyhyempi satularunko, pehmeämpi ja keskeltä kapeampi istuin sekä uusi tyylikäs ulkonäkö.
 
Prestige on viime vuosina (2014-) kehittänyt ja uusinut niin uusia kuin vanhempiakin satulamallejaan merkittävästi, joten niissä on tapahtunut niin hevoselle kuin ratsastajalle paljon paranneltuja teknisiä ominaisuuksia. Hevosten rakenteissa on jalostuksen myötä tapahtunut viime vuosikymmeninä paljon muutoksia, kuten pään ja etulapojen asento, selän ja kaulan pituus, selkärangan leveys jne. Nämä kaikki rakennemuutokset on vaikuttanut hevosen kokonaisvaltaiseen ryhtiin ja tasapainoon. Tästä syystä Prestige on mm. lyhentänyt ja uudelleen muotoillut satuloidensa runkoja sekä muuttanut istuimien painopistettä hevoselle sopivampaan kohtaan, joten ne palvelevat yhä paremmin tämän päivän urheilu-harrastushevosia.
Lue lisää TÄSTÄ!
 


Prestige Versailles New -mallit ja niiden lyhenteet:

Versailles New, lateksipaneelit ja siivissä paksu ja "kovahko" nahka sekä istuimessa ja polvityynyissä pitävä pehmeä nahka.
 
Versailles New D, lateksipaneelit ja siivissä ainutlaatuisen pidon omaavaa kaksinkertainen, notkea ja öljytty vasikannahka (D) sekä istuimessa ja polvityynyissä ainutlaatuisen pitävä ja pehmeä vasinkannahka.

Versailles New W, villatopatut paneelit (W) ja siivissä paksu ja "kovahko" nahka sekä istuimessa ja polvityynyissä pitävä pehmeä nahka.

Versailles New W D, villatopatut paneelit (W) ja siivissä ainutlaatuisen pidon omaavaa kaksinkertainen, notkea ja öljytty vasikannahka (D) sekä istuimessa ja polvityynyissä ainutlaatuisen pitävä ja pehmeä vasinkannahka. Suosituin malli!

 


Made in Italy - Prestige satulat valmistetaan Italiassa!

 
Tuotteet 1 - 5  (Yhteensä 5)
Prestige Estesatula Versailles New - Prestige Versailles New - 1719132 - 1
Prestige
2 089,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula Versailles New D - Prestige Versailles New - 1719133 - 1
Prestige
2 299,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula Versailles New W - Prestige Versailles New - 1719134 - 1
Prestige
2 139,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula Versailles New W D - Prestige Versailles New - 1719135 - 1
Prestige
2 339,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula Versailles New W D 16/33 Tobacco - Prestige Versailles New - 1719135-S4 - 1
Prestige
2 339,00 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 1 kpl