Prestige X-Contact / K


 

Prestige Estesatula X-Contact
Prestigen X-Contact on uusin ja innovatiivisin X-Technologian estesatula, joka on kehittyneempi versio X-Perience -mallista. Satulassa on erittäin matala ja leveä "very flat and wide" runko sekä matala takakaari ja istuin, joten ratsastaja pääsee hyvin lähelle hevosta saaden näin erinomaisen tuntuman hevoseen "close contact". Satulan villatopatut (W) paneelit on osittain integroidut alasiipien sisään "underflaps", jonka ansiosta paneelit on paljon ohuemmat/ matalammat antaen hevoselle vapaan liikkuvuuden sekä ratsastajalle hyvän kontaktin hevoseen. Satulan takaosan leveät paneelit tekee satulasta erittäin tasapainoisen ja huippuhyvän istuvuuden! X-Contact -malliin on saatavana erilaisia räätälöintimahdollisuuksia. 

 
Prestige Este-/ Kenttäsatula X-Contact K
Prestigen X-Contact K on uusin ja innovatiivisin X-Technologian estesatula, joka on kehittyneempi versio X-Perience -mallista. X-Contact K on yksisiipinen satula, joka soveltuu erityisen hyvin kenttäsatulaksi. Satulassa on erittäin matala ja leveä "very flat and wide" runko sekä matala takakaari ja istuin, joten ratsastaja pääsee hyvin lähelle hevosta saaden näin erinomaisen tuntuman hevoseen "close contact". Edessä on anatomisesti muotoillut ja optimaalisesti sijoitetut polvituet, jotka ovat erityisen turvalliset varsinkin maastoradoilla. Satulan villatopatut (W) paneelit on osittain integroidut alasiipien sisään "underflaps", jonka ansiosta paneelit on paljon ohuemmat/ matalammat antaen hevoselle vapaan liikkuvuuden sekä ratsastajalle hyvän kontaktin hevoseen. Satulan takaosan leveät paneelit tekee satulasta erittäin tasapainoisen ja huippuhyvän istuvuuden! X-Contact K -malliin on saatavana erilaisia räätälöintimahdollisuuksia. 


Made in Italy - Valmistettu Italiassa!
Prestigen X-Perience -uutuusmallia on valmistettu vuodesta 2015 lähtien.Prestige X-TECHNOLOGY

X-Technologian satulat on muodoiltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin uusia ja ainutlaatuisia. Satuloiden suunnittelun ja kehityksen lähtökohtana on ollut pitkäkestoinen ja nykytiedettä hyödyntävä tutkimustyö hevosten rakenteesta sekä ihmisten anatomiasta. Prestigellä on yli 40 vuoden kokemus satulavalmistajana, joten satuloiden kehitys- ja valmistustyö on erittäin korkeatasoista. Prestige pystyy uuden teknologiansa ansiosta tarjoamaan tämän päivän ratsukoille parhaat mahdolliset varusteet ja edellytykset huipputason suorituksiin.
 
X-Technologian satuloiden rungoissa on ratsastajan istuinluiden alle kohdennetut iskuja vaimentavat Membranes ja Shock-Absorbing -pehmusteet. Erittäin pehmeät ja iskuja vaimentavat Shock-Absorbine -tyynyt ovat läpi rungon integroitujen elastisten ”IN-OUT” Membranes -kalvojen päällä, jotka yhdessä vaimentavat ratsastajan istuinluihin kohdistavia iskuja ainutlaatuisella tavalla. Lisäksi istuimen takaosan leveämpi muoto ja erittäin pehmeä ja joustava kumipehmustekerros tarjoaa ratsastajalle parhaan mahdollisen istuinmukavuuden. Satulan runko on kavennettu istuimen keskeltä, joka parantaa lantion asentoa sekä edesauttaa ratsastajaa saamaan paremman tuntuman hevoseen.
 
Satularunkojen ja -istuimien uusi muotoilu sekä uuden teknologian ohuemmat paneelit antavat ratsastajalle paremman tuntuman hevoseen ”Close Contact”. Anatomisesti muotoillut ja leveämmät paneelit jakavat ratsastajan painoa tasaisesti ja laajemmalle alueelle sekä varmistavat hevoselle maksimaalisen vapaan liikkuvuuden, niin lavoista, etuosasta kuin keskeltä. Paneeleissa on käytetty perinteisen huovan (felt) ja muiden materiaalien sijasta uutta erittäin pehmeää ja elastista Honeycomb -pehmustetta sekä Sponge -materiaalia. Paneelien täytteenä eli villatoppauksessa on käytetty erittäin korkealaatuista ja pitkäkuituista Dacro -toppausmateriaalia. Lopputuloksena on satula, jossa on maksimaalista mukavuutta ja vakautta niin hevoselle kuin ratsastajalle.

 
Tuotteet 1 - 8  (Yhteensä 8)
Prestige Este-/Kenttäsatula X-Contact K W D - Prestige X-Contact / K - 1719186 - 1
Prestige
3 839,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Este-/Kenttäsatula X-Contact K W LUX - Prestige X-Contact / K - 1719187 - 1
Prestige
3 889,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Este-/Kenttäsatula X-Contact K W SUPER - Prestige X-Contact / K - 1719188 - 1
Prestige
3 889,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula X-Contact W D - Prestige X-Contact / K - 1719183 - 1
Prestige
3 839,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula X-Contact W D 16/33 Special Black - Prestige X-Contact / K - 1719184-S3 - 1
Prestige
3 839,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula X-Contact W D 16/33 Special Tobacco - Prestige X-Contact / K - 1719183-S1 - 1
Prestige
3 839,00 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 1 kpl
Prestige Estesatula X-Contact W LUX - Prestige X-Contact / K - 1719184 - 1
Prestige
3 889,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja
Prestige Estesatula X-Contact W SUPER - Prestige X-Contact / K - 1719185 - 1
Prestige
3 889,00 €
(sis. alv 24%)
Useita vaihtoehtoja