Satuloiden myynti ja vaihto


PRESTIGEN UUDET SATULAT
 
Olemme pääasiassa keskittyneet myymään Prestigen uusia vakiomallisia ja räätälöityjä koulu-, este- ja yleissatuloita. Lisäksi meillä on myynnissä myös hyväkuntoisia Prestigen käytettyjä satuloita. Valikoimistamme löytyvät kaikki Prestigen parhaillaan tuotannossa olevat satulamallit. Prestigen satulamalleihin ja niiden ominaisuuksiin sekä räätälöintimahdollisuuksiin pääset tutustumaan Kotieläintarvike.fi myymälässä sekä verkkokaupassa. Kaikki uudet asiakkaalle sovitetut ja tilatut myyntisatulat räätälöidään tarpeen mukaan hyvinkin yksilöllisesti. Uuden satulan hankkiminen on nykypäivänä ehdottomasti viisaampi vaihtoehto kuin käytetyn ostaminen. Lue lisää aiheesta.. "Miksi ostaisit uuden satulan?"


Asiakkaan ostaessa meiltä uuden vakiomallisen tai tarpeen mukaan räätälöidyn satulan hän saa tarkan selvityksen siitä, miksi valittu satula on juuri hänen hevoselleen se sopivin. Lisäksi hän saa yksityiskohtaisia ohjeita siitä, kuinka hän voi jatkossa itse tarkastella ja pitää silmällä satulan istuvuutta, että hän osaisi ottaa meihin heti yhteyttä, kun satulan istuvuus on hyvä uudelleen tarkastaa. Hevonen muuttuu lihaksistoltaan jatkuvasti, joten tulevat ja tarvittavat satulan muokkaukset ovat väistämätön tosiasia. Sopiva uusi satula voi olla hevosen "loppuelämän satula", joten satulan erilaiset muokkausmahdollisuudet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Satulan sopivuuden suhteen pitkään jatkuva yhteistyö asiakkaan kanssa on erittäin hedelmällistä ja hyvinkin tärkeää etenkin hevosen hyvinvoinnin kannalta, unohtamatta tietenkään myös ratsastajan tarpeita. Olemme asiakkaidemme tukena ja käytettävissä aina, kun he sitä tarvitsevat.


Uusi Prestigen satula sisältää aina Prestigen satulasuojuksen ja rekisteröintikortin. Rekisteröintikortilla uuden satulan ostaja pystyy rekisteröitymään Prestigen nettisivuille ja aktivoimaan satulan takuun. Näin uuden satulan ostaja pystyy varmistamaan, että satulalla on takuu voimassa heti sen ostopäivästä alkaen. Prestige myöntää satulan nahalle ja ompeleille nahasta riippuen 2 - 2.5 vuoden takuun sekä ikuisen runkotakuun.


PRESTIGE SATULOIDEN IKUINEN RUNKOTAKUU

Prestige myöntää satuloilleen ikuisen runkotakuun. Ikuinen runkotakuu kattaa normaalissa käytössä tapahtuneet satulan runkovauriot, takuu ei kata onnettomuustilanteissa tapahtuneita runkovaurioita. Runkotakuu edellyttää myös, että mahdolliset rungonmuokkaukset on suoritettu Prestigen omalla rungonmuokkauslaitteella. Ulkomailta ostetuiden satuloiden takuut hoitaa ulkomainen yritys (takuut eivät kuulu Suomen maahantuojalle). Prestige myöntää myös uuden satulan ostopäivästä alkaen sen nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. LUX- ja SUPER -nahkaisille satuloille Prestige myöntää jopa 2.5 vuoden (30kk) takuun. Prestigen nahkatakuu vaatii, että satulaa on hoidettu Prestigen omilla nahanhoitoaineilla. Prestigen satuloita ei saa pestä mm. tavanomaisilla glyseriiniä sisältävillä pesuaineilla, koska ne saattavat vahingoittaa satulan nahanväriä tai jopa vaurioittaa sen pintaa. Nahasta pystytään ottamaan ns. pinta-analyysi, jolla voidaan selvittää millä pesuaineilla tai muilla nahanhoitoaineilla satulan pintaan on hoidettu. Prestigen nahanhoitotuotteet on kehitetty nimenomaan kasviperäisillä nahkaväreillä käsitellyille satuloille ja nahkavarusteille. Tutustu lisää Prestige satulan hoito-ohjeisiin.ASIAKKAALLE TILATUT UUDET SATULAT

Kun satulansovitus on johtanut sopivan satulan löytymiseen ja se tilataan asiakkaalle uutena, joko vakiomallisena tai räätälöitynä satulana, niin asiakas maksaa aina ennen satulan tilausta ns. satulan varausmaksun. Varausmaksi on 200€ (sis.alv 24%) riippumatta satulan mallista tai hinnasta. Varausmaksun osuus vähennetään satulan lopullisesta summasta, kun satula on saapunut ja asiakas noutaa/maksaa uuden satulan. Jos satulakauppa jostain syystä peruuntuu, niin satulan varausmaksua ei palauteta asiakkaalle. Uusien satuloiden toimitukset riippuu aina omasta, maahantuojan ja tehtaan varastotilanteesta. Usein vakiomallisten ja räätälöityjen satuloiden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa.PALJON MAKSUVAIHTOEHTOJA

Asiakkaidemme käytössä on paljon erilaisia maksuvaihtoehtoja kuten verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut, Klana lasku, Klarna tili, Collector-osamaksu, Jousto-luotto jne. Esimerkiksi Collector lasku/osamaksuvaihtoehdolla voi maksaa ostokset kerralla, erissä tai jakaa maksuerät 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukaudelle. Limiittiraja 1000- 5000€ ja jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Voit siis maksaa uuden, räätälöidyn, käytetyn tai välitysmyynnissä olevan satulan helposti ja kätevästi verkkokauppamme kautta haluamallasi maksutavalla.VAIHTOSATULAT

Otamme vaihdossa vain hyväkuntoisia Prestigen satuloita, jotka ovat kooltaan, väriltään ja malliltaan uudempia, yleisimpiä ja kysytyimpiä satuloita. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, joten olemme keskittyneet myymään ja sovittamaan vain Prestigen satuloita. Jokaisella satulamerkillä on omat runkomallinsa, jotka on suunniteltu ja kehitetty sopimaan tietyntyyppisille hevosille. Prestige on viime vuosien (2014-) aikana kehittänyt ja uusinut niin uusia kuin vanhempiakin tuotannossa olevia satulamallejaan ja -runkojaan, joten niissä tapahtuneiden muutosten yksityiskohtainen tunteminen on erityisen tärkeää.
 
Vaihtosatulasta annettava hyvitys on yleensä noin 70% senhetkisestä satulan myyntiarvosta. Vaihtosatulan hyvityshinnoitteluun vaikuttaa oleellisesti satulan kunto, malli, koko, ikä, rungon ja toppausten kunto, kysyntä jne. Jos vaihtosatulan kunto ei vastaa kaupantekohetkellä sovittua, niin pidätämme oikeuden purkaa vaihtokaupan. Vaihtosatuloiden runko, kunto, toppaukset ja mahdolliset piilevät viat tarkastetaan aina ennen kuin kauppa on lopullinen. Emme ota vaihtosatulaa välityssatulan myynnin yhteydessä. 


Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.