Domino Rehuautomaatit


 

DOMINO REHUAUTOMAATIT

Domino rehuautomaatit ovat erittäin korkealaatuisia, varmatoimisia ja pitkäikäisiä. Maahantuomme Dominon rehuautomaatteja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, joten tuotteiden hinnat muodostuu aina kokonaistarpeen mukaisesti. Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin tuotteisiin myös valmistajan omilla nettisivuilla www.domino.dk. ja pyydä tarjous!

 

Rehuautomaatit porsaille
Dominon porsaille tarkoitetut ritiläkupit ja -kaukalot on valmistettu kestävästä erikoismuovista ja ruostumattomasta teräksestä. Kupit ja kaukalot ova helppoja kiinnittää ja irrottaa ritilästä, ja ne sopivat useille ritilämalleille. Ritiläkupit ja -kaukalot sopivat porsaiden yleiseen rehuruokintaan ja mm. korvikemaidon jakeluun. Nämä mallit löytyvät myös TÄÄLTÄ!


 

Kuivarehuautomaatit sioille
Moni siankasvattaja pitää veden ja kuivaruokinnan erillisinä. Dominolta löytyy kuivarehuruokinnalle paljon erilaisia malleja ja kokoja. Kuivarehuautomaatti on valmistettu kestävästä erikoismuovista ja ruostumattomasta teräksestä. Rehuautomaateissa on ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunasuojat, ei teräviä reinoja. Helppo puhdistaa, ei tarvitse purkaa mitään osia ennen puhdistusta. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Rehuautomaatti on helppo ja vaivaton käyttää ja se soveltuu erilaisille kuivarehuille.


Kuivarehuautomaatit vesinipoilla sioille
Kuivarehuautomaatit vesinipoilla on valmistettu kestävästä erikoismuovista ja ruostumattomasta teräksestä. Väliseinäkkeellä jaetut erilliset ruokintapaikat varmistaa sikojen rauhallisen käyttäytymisen rehuautomaatilla. Jokaisella ruokintapaikalla on oma vesinippa alastuloputkella. Rehuautomaateissa on ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunasuojat, ei teräviä reinoja. Helppo puhdistaa, ei tarvitse purkaa mitään osia ennen puhdistusta. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Rehuautomaatti on helppo ja vaivaton käyttää ja se soveltuu erilaisille kuivarehuille. 

Kuiva- ja liemirehuautomaatit vesinipoilla sioille
Kuiva- ja liemirehuautomaatit vesinipoilla on valmistettu kestävästä erikoismuovista ja ruostumattomasta teräksestä. Jokaisella ruokintapaikalla on oma vesinippa alastuloputkella, jolloin sika voi halutessaan syödä rehua tai juoda vettä, tai sekoittaa ne halutessaan keskenään. Rehun syöttölevy on sijoitettu syöttölaitteen alle niin, että sika voi syödä rehunsa suoraan siitä tai tiputtaa sen suoran läpi kuppiin. Rehuautomaateissa on ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunasuojat, ei teräviä reinoja. Helppo puhdistaa, ei tarvitse purkaa mitään osia ennen puhdistusta. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Rehuautomaatti on helppo ja vaivaton käyttää ja se soveltuu erilaisille kuiva- ja liemirehuille.
Vapaasyöttölaite, kuiva- ja liemirehuautomaatti vesinipoilla sioille
Vapaasyöttölaite on optimaalinen rehuautomaatti kuiva- ja liemirehulle. Vapaasyöttölaite on valmistettu kestävästä erikoismuovista ja ruostumattomasta teräksestä. Pyöreä ruokintakuppi varmistaa, että useammat siat pääsevät syömään yhtäaikaa. Kupin pyöreä muoto helpottaa ja nopeuttaa myös rehun ja veden tasaisempaa sekoittumista. Nämä edut vähentää ruokailuaikoja ja siten myös hännänpurentaa ja taistelua rehukupilla. Rehunsyöttölaite on suojattu niin, ettei siat pääse rehuun käsiksi ennen kuin se on tippunut ruokakuppiin. Rehunsyöttölaite on jaettu myös kahteen osaan niin, että rehuautomaatti voidaan sijoittaa kahden karsinan välille. Automaatissa on kaksi alastuloputkea vesinipoilla. Rehuautomaatissa ei ole teräviä reinoja. Helppo puhdistaa. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Helppo ja vaivaton käyttää.

S.O.1 ja S.O.11 rehuautomaatti vesinipalla kantaville emakoille
S.O.1 ja S.O.11 ovat erityisesti suunniteltu kantaville emakoille. Rehuautomaatin oikea koko ja vahvikkeet tekevät automaatista erittäin toimivan ja kestävän. Rehuautomaatti varmistaa rauhallisen emakon, koska emakko pääsee aina halutessaan syömään. S.O.1 ja S.O.11 varmistavat emakoille helpon ja luotettavan ruokinnan suurissa ja pienissä ryhmissä. Rehuautomaatissa on alastuloputki ja vesinippa. Rehuautomaateissa on ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunasuojat, ei teräviä reinoja. Helppo puhdistaa, ei tarvitse purkaa mitään osia ennen puhdistusta. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Rehuautomaatteja on helppo ja vaivaton käyttää ja ne soveltuvat erilaisille rehuille.S.O.3 rehuautomaatti imettäville emakoille
S.O.3 on täydellinen rehuautomaatti imettäville emakoille. Annostelija takaa, etteivät siat pääse kosketuksiin rehuun ennen kuin se on tippunut rehukuppiin. Tämä estää syöttölaitteen tukkeutumisen. Rehuautomaatti varmistaa rauhallisen emakon, koska emakko pääseeaina halutessaan  syömään. Rehuautomaateissa ei ole teräviä reinoja. Helppo puhdistaa, ei tarvitse purkaa mitään osia ennen puhdistusta. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Rehuautomaatteja on helppo ja vaivaton käyttää ja ne soveltuvat erilaisille rehuille.S.O.22 rehuautomaatti vesinipalla kantaville, imettäville emakoille ja porsaille
S.O.22 on monipuolinen rehuautomaatti kantaville ja imettäville emakoille sekä pienille porsaille, 7-120kg. Kun emakko on yhdessä porsaiden kanssa, ne oppivat nopeammin syömään rehuautomaateista. Rehuautomaatti varmistaa rauhallisen emakon, koska emakko pääseaina halutessaan  syömään. Rehuautomaatissa on alastuloputki ja vesinippa. Rehuautomaateissa ei ole teräviä reinoja. Helppo puhdistaa, ei tarvitse purkaa mitään osia ennen puhdistusta. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Rehuautomaatteja on helppo ja vaivaton käyttää ja ne soveltuvat erilaisille rehuille.
Olkihäkit sioille
Domino Halma-mallit ovat erinomaisia ja vaatimukset täyttäviä olkihäkkejä. Oljet ovat luonnollinen ja sopiva materiaali edistämään sikojen lajikäyttäytymistä, kaivamista ja tonkimista. Olkia käytetään myös parantamaan sikojen ruuansulatusta. Hyvä eläinten hyvinvointi luo perustan tehokkaalle sianlihantuotannolle. Valmistettu kestävästä erikoismuovista ja ruostumattomasta teräksestä. Rehuautomaateissa on ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunasuojat, ei teräviä reinoja. Helppo puhdistaa, ei tarvitse purkaa mitään osia ennen puhdistusta. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennusvalmiina. Helppo ja vaivaton käyttää.Tuotteet 1 - 4  (Yhteensä 4)
Rehuautomaatti Domino FH-2 - Ruokintakupit ja -kaukalot - 08131 - 1
ALE -10%
Domino
232,20 €258,00 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 3 kpl
Rehuautomaatti Domino Mini 3 - Ruokintakupit ja -kaukalot - 08345 - 1
Domino
74,40 €
(sis. alv 24%)
Toimitus 7-14 arkipäivää
Ritiläkaukalo Domino 100cm - Ruokintakupit ja -kaukalot - 04-100 - 2
Domino
148,20 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 6 kpl
Ritiläkaukalo Domino 75cm - Ruokintakupit ja -kaukalot - 04-075 - 2
Domino
122,55 €
(sis. alv 24%)
Heti varastosta 5 kpl